Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Finansiell Applikationskonsult

Junior Finansiell Applikationskonsult

Jobshark AB · Malmö · Ansök senast 11 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Låter det lockande att jobba för ett bolag som har ena benet i digitalisering och programvara och det andra benet i ekonomistyrning och kundens verksamhet? Vi söker nu efter dig som är i början av din karriär och insett att du vill jobba som konsult med implementation av nya applikationer och innovativa lösningar. Hos vår kund får du hjälpa flera av Sverige mest kända företag att bygga lösningar för ekonomi och verksamhetsstyrning.


Välrenommerade, familjära, innovativa och stadigt växande kunden vill nu stärka sina team i Stockholm och Malmö. Du kommer att utvecklas till att bli en viktig kugge i deras konsultgrupp som ansvarar för att utveckla/implementera planerings och rapporteringslösningar för deras kunder. Ytterst kommer ditt arbete att handla om att hjälpa kunder att fatta bättre beslut, planera och styra sin verksamhet.


Arbetet sker i nära samarbete med kunden där motparter som ekonomichefer, controllers samt affärs- och produktansvariga är involverade.


Inledningsvis får du en utbildning i marknadens bästa verktyg för ekonomisk planering och analys. Därefter kliver du in i en konsultroll där du dagligen jobbar med:

- Kartlägga och tolka kundens behov och översätta dessa till krav på systemlösningar

- Designa och implementera aktuella applikationer hos nya och befintliga kunder

- Underhålla och vidareutveckla lösningar hos existerande kunder

Vad vår kund erbjuder dig:

- En prestigelös arbetsmiljö präglad av korta beslutsvägar med engagerade och drivna kollegor.

- Jobba med team som fått en rad internationella priser för sitt fina arbete.

- Ett bolag som tar sin roll som arbetsgivare på allvar

Kundens värderingar är lagarbete, engagemang, kompetens och balans. Du kommer att ingå i ett team där det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter och tips, samtidigt som man följer upp sina egna kunder delar man med sig i ett givande och tagande som gynnar dig, gruppen och kunden som företag.

Om dig:

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har en civilingenjörsexamen inom exempelvis datateknik eller industriell ekonomi, alternativt har du en utbildning som systemvetare eller civilekonom med stort intresse för teknik. Som person är du analytisk, nyfiken och utåtriktad.


Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt. Inkomna ansökningar hanteras löpande.


Om Jobshark

Jobshark erbjuder rekryteringstjänster för IT-sektorn. Vi har ca 200 kunder och däribland några av Sveriges mest framstående teknikbolag. Jobshark ingår i en företagsgrupp med ca 50 anställda.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobshark AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Jobshark AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons