Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Fälttekniker som vill jobba extra!

Junior Fälttekniker som vill jobba extra!

Barona Human Resource Services AB · Gävle · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en junior fälttekniker i Gävle som är intresserad av att jobba extra

Kort om arbetet som fättekniker i Gävle
Arbetet som fälttekniker kommer bestå av att jobba med teknik på plats hos våra slutkunder på plats d.v.s. i butiker och kontor. Som fälttekniker kommer du byta ut hårdvara, reparera skrivare samt laptops och PC. Arbetet som fälttekniker kommer kräva att du reser inom Gävle och till närliggande områden till olika kunder. För att kunna utföra jobbet krävs det att du har körkort och egen bil. Självklart ersätter vi dig med milersättning och eventuella extra avgifter så som parkering m.m. som krävs inom tjänsten som fälttekniker.

Starten sker omgående med respekt för andra åtaganden och arbetstiderna är under kontorstider på vardagar, i början kommer du få upplärning tillsammans med en av våra andra tekniker. 

Om dig
  • Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Vi söker dig som studerar eller har tidigare erfarenhet inom IT, hårdvara och reparationsjobb. Högst meriterande om du har erfarenhet av att jobba med skrivare.
  • Viktigast för rollen kommer dina personliga egenskaper att vara, vi vill ha dig som är ansvarstagande, kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad.
  • Krav: Körkort, Egen bil, Flytande i Svenska Engelska

Om barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (Isabelle.hyllienmark@barona.se)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona Human Resource Services AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Barona Human Resource Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons