Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Fälthandläggare inom förorenade områden och byggnadsinventering

Junior Fälthandläggare inom förorenade områden och byggnadsinventering

Ramboll Sverige AB, Stockholm · Stockholm · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


För att möta kundernas behov av fältprovtagning vid förorenade områden och vid byggnadsinventeringar söker Ramboll i Stockholm nu en fälthandläggare! För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en relevant akademisk utbildning, gillar praktiskt arbete i fält och är öppen för resor i tjänsten. Tjänsten passar dig som nyligen (eller snart) tagit din examen. Stämmer detta in på dig? - Klicka på knappen ”I'm Interested”

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra enheten Site Solutions inom Environment & Health

Som vår nya Fälthandläggare kommer du vara en del av vår växande verksamhet inom förorenade områden hos Environment & Health. I Sverige är vi närmare 60 experter inom området och genom våra globala tjänsteområden driver och samordnar vi tekniken för att lära av varandra och kunna anta de mest utmanande projekten. Hos oss är samarbete och laganda viktigt och vi strävar efter att varje medarbetare skall få möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar och inom de områden som den önskar. Vi lägger stor vikt på att trivas på jobbet och värnar om en bra gruppdynamik med de närmaste kollegorna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Miljöprovtagning i fält, främst avseende föroreningar i jord, sediment, yt-och grundvatten
  • Enklare handläggningsjobb på kontoret.

Och / eller:

  • Provtagning av förorenade material i byggnader.
  • Enklare handläggningsjobb på kontoret.
  • Utföra miljökontroll vid rivning

Resor i tjänsten förkommer.

På sikt kommer du, om du har ambitionen och viljan, att få utvecklas med oss till mer komplexa handläggningsärenden och uppdragsledande roller.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

Relevant akademisk utbildning som civilingenjör, kemist, biolog, miljövetare, geolog eller motsvarande. En relevant KY-utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet är också kvalificerande

Erfarenhet av att utföra undersökningar av förorenade områden och/eller byggnader är meriterande

Ett genuint intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor

En kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

B-körkort är ett krav

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Välkommen till Ramboll Environment & Health

Ramboll utvecklar innovativa och forskningsbaserade lösningar som bidrar till ett bättre klimat genom att minska föroreningar och återställa naturliga miljöer. Vi är ett av världens ledande konsultföretag inom miljö och våra experter hanterar kundernas mest utmanande miljöfrågor.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2023-02-15


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramboll Sverige AB, Stockholm

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ramboll Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons