Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Elkraftsingenjör

AFRY AB · Trollhättan · Ansök senast 7 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.



Jobbeskrivning


Vi på Advanced Automation söker Juniora Elkraftsingenjörer till vårt kontor i Trollhättan eller Göteborg. Som medarbetare på AFRY kommer du få möjligheten att jobba som konsult hos många av våra spännande kunder i regionen, likväl som vara del av projekt som drivs in-house. Vår sektion erbjuder dig spännande och utmanande arbetsuppgifter i ett trevligt gäng som gärna välkomnar fler elkraftskollegor. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas. Vi upplever ett stort behov av våra tjänster och har många intressanta projekt igång.

Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Hos oss kommer du bland annat få möjligheten att arbeta med:

  • Förstudier och utredningar
  • Förfrågningsunderlag
  • Kortslutningsberäkningar och selektivplaner
  • Konstruktion & drifttagning
  • Projektledning

Det finns också goda möjligheter att få arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som reläprovning, mätning och analys av elkvalitet samt besiktning.

Sektionen Electric Power på AFRY är idag en grupp om 22 st medarbetare stationerade i Göteborg och Trollhättan som arbetatar i en specialistgrupp inom elkraft. Vi driver avancerade elkraftprojekt till våra externa kunder som sträcker sig från tung petrokemisk verksamhet till fordonsutveckling/tillverkning till komplicerade anläggningar på sjukhus. Vi stöttar även de olika divisionerna inom AFRY med vår specialistkompetens inom elkraft. Detta gör att vi är närvarande inom hela AFRY:s kundbas vilket är otroligt spännande. Vi ser fortsatt ett stort intresse av våra tjänster och skulle vilja utveckla dessa vidare – och vi hoppas att du är en av dem vi letar efter!



Kravspecifikation


Du har ett genuint intresse för tekniken och gillar att ta dig an nya uppdrag med både driv och engagemang. Du värdesätter ett utåtriktat arbete där du får bygga relationer och känner ansvar för dina arbetsuppgifter.

För att lyckas bra och trivas i din roll som elkraftsingenjör ser vi gärna att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom elkraft eller har tillgodosett dig likvärdig kunskap från praktisk arbetserfarenhet.
  • Erfarenhet av entreprenadverksamhet.
  • Har körkort B då resor i perioder kan vara en naturlig del av din roll.
  • Behärskar flytande svenska och engelska bra i tal & skrift då detta krävs i dialog med både kunder och kollegor.

Har du dessutom praktisk erfarenhet som service-/industrielektriker eller på något sätt är van att ”kavla upp ärmarna” rent praktiskt när det behövs är det något som vi ser som meriterande.



Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner så som friskvårdsbidrag och en förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.

Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål.

Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?

Sista ansökningsdatum är 30/9

Kontaktuppgifter

Gustaf Hesslegård - Rekryteringspartner

gustaf.hesslegard@afry.com

+46 10 505 00 50

Anders Karlsson - Gruppchef

anders.h.karlsson@afry.com

+46 10 505 70 74

Tobias Sonesson – Sektionschef

tobias.sonesson@afry.com

+46 10 505 30 45


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons