Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Ekonomiassistent / Leverantörsreskontra

Bravura · Göteborg · Ansök senast 14 dec. (59 dagar kvar)

Heltid

Har du ett stort intresse för ekonomi och vill du arbeta i en dynamisk roll? Trivs du dessutom i en miljö som präglas av lagspel och hög kvalitet? Vi söker dig som är tillgänglig omgående till ett globalt företag inom logistikbranschen!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är en global aktör inom logistikbranschen med 41 000 medarbetare i 67 länder. De erbjuder kundspecifika lösningar för logistik världen över. Här ingår du i ett skandinaviskt team på leverantörsreskontra-avdelningen. Du erbjuds ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en internationell miljö och med goda möjligheter till personlig utveckling. Just nu pågår ett förändringsarbete med fokus på att implementera och effektivisera gemensamma processer och arbetssätt, vilket du kommer att vara involverad i och bidra till. Tjänsten är placerad i Göteborg.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent arbetar du i företagets skandinaviska leverantörsreskontrateam där du dagligen hanterar betalningar, påminnelser och kontoutdrag från leverantörer. Du sköter samlingsfakturor och säkerställer korrekt posterade kostnader. Därtill arbetar du i ett elektroniskt leverantörsfakturaflöde med avvikelsehantering samt analys av processer. Du bidrar till att optimera företagets processer genom att ha en gedigen förståelse för hela affärskedjan. Utöver detta hanterar du det elektroniska fakturaflödet för indirekta kostnader samt har dialog med kunder internationellt och internt med andra avdelningar. Du arbetar tätt med kollegor för att säkerställa att processer följs korrekt och för att hålla deadlines. I gruppen arbetar ni med hela kedjan av leverantörsreskontra och roterar arbetsuppgifter där du ges möjlighet till att utvecklas inom nya uppgifter allt eftersom. Du kommer få en introduktion i arbetet och i takt med att du växer in i rollen kommer du att få möjlighet till fler ansvarsområden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi och/eller finans
  • God datorvana och kunskaper i ekonomisystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att trivas i rollen har du förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du kan arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och ser inga problem med att hjälpa andra och stödja i de områden som behövs. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare samtidigt som du ber om hjälp när det behövs. Du förstår vikten av noggrannhet och är mån om kvalitet i ditt arbete samt att du är öppen och har förmåga att se helhet i processerna.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, leverantörsreskontra, fakturering, administration, finans, engelska, svenska, internationellt bolag, heltid, Göteborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Göteborg