Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior DevOps Engineer med kunskap i Python

Konfidentiell · Göteborg

·

Ansök senast 30 juni (16 dagar kvar)

OM TJÄNSTEN:
I denna roll kommer du att arbeta i ett utav fem team som arbetar med infrastruktur enligt DevOps där respektive team har ansvar för utvecklingsmiljön och de verktyg man använder på utvecklingsavdelningen. Man arbetar i hela CI-kedjan från arkitektur till deployment där du kommer att vara med om att stötta och fatta beslut som underlättar i det dagliga arbetet. I rollen kommer du att arbeta med vanligt förekommande DevOps-verktyg som Jenkins, Git, Ansible, Docker, Kubernetes etc.

Ditt arbete kommer att innefatta:
 • Support till utvecklingsteamen rörande system, utvecklingsverktyg, coderepository etc.
 • Konfiguration, implementation och automatisering av CI/CD pipelines
 • Visualisera utvecklingsstatus och ta fram underlag i syfte att enklare kunna fatta beslut
 • Löpande förbättra effektivitet, skalbarhet och stabilitet i det dagliga arbetet och utvecklingsmiljön
VI SÖKER DIG SOM:
 • Civilingenjörsexamen från relevant utbildning inom IT
 • Har god kunskap i Python
 • Har kunskap i versionshantering via Git (meriterande om du även provat på Gerrit samt Artifactory)
 • Vill arbeta i en DevOps-roll som innefattar automatisering med nära samarbete till utvecklarna
Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med Kubernetes, Docker, Jenkins eller Ansible. Likaså om du suttit i Linux och förstår dig på C/C++.

Som person är du någon med en hög kommunikativ förmåga som har ett genuint teknikintresse och vilja att lära dig. Du har en ödmjuk inställning, är frågvis och vågar ta initiativ för att bli bättre i din roll. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten där du med rätt inställning kan komma långt och lära dig alla de verktyg man arbetar med som du tidigare inte stött på.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med viss flexibilitet för rätt kandidat
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Göteborg