Junior Controller sökes till Nelson Garden i Tingsryd

Maxkompetens · Karlshamn

·

Ansök senast 6 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Junior Controller sökes till Nelson Garden i Tingsryd
Vill du arbeta på ett expansivt företag som är marknadsledande inom trädgårdsbranschen? Har du erfarenhet inom ekonomi och ett intresse för att analysera och förbättra? Då är det dig vi söker!

Nelson Garden har ett brett utbud av trädgårdsprodukter och strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Nu behöver ekonomiteamet utökas med ytterligare en engagerad kollega. I rollen som junior controller kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på det nordiska huvudkontoret i Tingsryd som i dagsläget består av tre medarbetare. Här är det högt i tak och en trevlig stämning, där alla strävar efter samma mål - Att hjälpa kunderna att lyckas.

Dina arbetsuppgifter
Din roll kommer att ha sin tyngdpunkt mot kunder och initialt kommer du att ges möjlighet att sätta dig in i deras befintliga arbetsflöden och processer. Då Nelson Garden just nu håller på att övergå till ett cloud-baserat affärssystem kommer du även att delta och bidra med dina kunskaper i detta projekt.

På sikt kommer du utvecklas mot en controller-roll som riktas mot kundsidan och dina arbetsuppgifter kommer då bland annat involvera:
  • Kundreskontra
  • Delta i prognos- och budgetarbete riktat mot kundsidan
  • Lönsamhetsuppföljningar, kreditbevakningar och upplägg av kunder
  • Bevaka kundavtal
  • Ha en förståelse för hela kundflödet och analysera detta
Din profil
Vi ser gärna att du som söker har minst 2-3 års arbetserfarenhet inom ekonomi samt erfarenhet av rapportering och uppföljning. I en tidigare roll har du haft en god förståelse för affären genom att planera och ta ansvar för att arbetet följt de mål och deadlines som satts upp. Du har dessutom en stark vilja att lära dig och intressera dig för organisationens analyser och affärssystem.

Har du erfarenhet som controller och/eller kunskaper i SAP ses det som meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har en hög arbetsmoral med ett stort driv och intresse av att ta egna initiativ till att effektivisera och förbättra arbetet. Du ser stora möjligheter i den utveckling som ny teknologi och digitalisering erbjuder. Då rollen innefattar kontakt med kunder och kollegor ser vi gärna att du är serviceinriktad och har en tydlighet i ditt sätt att framföra information. För att trivas i rollen har du en förmåga att arbeta självständigt, men är samtidigt inte främmande för att vara behjälplig för dina kollegor för att uppnå avdelningens gemensamma mål.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Tingsryd

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, dagtid, måndag - fredag med tillämpad flextid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Nelson Garden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Madelene Svaleklev på

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Nelson Garden
Nelson Garden startades år 1933 och är med sitt breda utbud av frö, jord, lök och andra trädgårdsprodukter en av de ledande aktörerna i trädgårdsbranschen i Norden. Nelson Garden erbjuder kunskap och produkter som gör att fler kan odla mer - året runt, ute som inne. Genom att odla själva, om än bara i liten skala, kan vi alla tillsammans bidra till en mer hållbar framtid med friskare människor, djur och natur. Nelson Garden har omkring 130 anställda i hela Norden, varav cirka 70 medarbetare på huvudkontoret i Tingsryd. Omsättningen är cirka 500 miljoner kronor per år.

Nelson Garden är sedan 2019 ägda av Felleskjopet Agri SA, ett norskt bolag med en total årlig omsättning på 15 miljarder och med 3,600 anställda. Bolaget har sin verksamhet inom teknik och drift till norskt lantbruk och har butiker i Norge riktade till lantbrukare och övriga konsumenter, samt även verksamhet inom fastigheter, bröd och bakverk, anläggningar och husdjur.

Läs mer på www.nelsongarden.se

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se