Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Compliance till BMW Financial Services

Junior Compliance till BMW Financial Services

BMW · Sollentuna · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta i en internationell miljö? Tycker du om att vara involverad i och arbeta med många olika arbetsuppgifter? Vill du fördjupa dina kunskaper och dela med dig av dina Compliance kunskaper i vår region och nätverka med interna och externa intressenter i olika länder? Som Compliance Specialist kommer att du att få arbeta på en rolig och prestigelös arbetsplats med ett starkt varumärke med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person med rätt inställning.

Som en del av Compliance teamet kommer du att arbeta nära i samarbete med dina kollegor gällande Compliance ansvar inom Norden hos BMW Financial Services. Du arbetar inom flera områden såsom penningtvätt, dataskyddsfrågor och säkerställer att verksamheten följer BMW Groups riktlinjer och lokala regelverk i de nordiska länderna. Du arbetar även i olika interna projekt. Du rapporterar direkt till Compliance Officer Northern Europe.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskolexamen inom juridik. Vi tror att du är nyutexaminerad alternativt är i början av din karriär och har då relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete från bilbranschen alternativt bilfinansiering är meriterande men inte ett krav. Genuint intresse för compliance området är mycket meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad, resultatorienterad, driven och noggrann som person. Du är förutseende och är duktig på att se helheter. Vidare är du social, utåtriktad och förtroendeingivande. Du trivs med att ha många kontaktytor internt. Du arbetar hårt vid behov och har hög integritet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Du är flytande i tal och skrift i både engelska och ett av de nordiska språken, svenska, danska eller norska.

Om anställningen

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev på engelska.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BMW

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Ulriikka Järnefelt

0766-33 14 40

Dela jobbannonsen

Anmäl annons