Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggprojektledare

Lidl Sverige · Örebro · Ansök senast 22 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lidl söker en byggprojektledare till fastighetskontoret i Örebro

Lidl växer snabbare än någon annan kedja i branschen. Det sker en ständig expansion med nya platser, samarbeten och idéer. Företaget har många spännande projekt inom hållbart byggande. Därför söker Lidl nu en ny stjärna inom byggprojektledning till teamet på fastighetskontoret i Örebro. Häng med på deras utmanarresa!

Om tjänsten
Som byggprojektledare ansvarar du för projektering, upphandling och avtalsskrivning av entreprenörer och konsulter, samt genomförande och färdigställande av byggprojekt. Du följer byggprojektens alla delar och ser till att projektet byggs med rätt kvalitet och kostnadsfokus. Detta gör du i syfte att ständigt förbättra Lidls butiker i produktions- och förvaltningsskede.

Hos Lidl får du snabbt möjlighet att ta ansvar och arbeta tillsammans i ett härligt team. Lidl erbjuder goda karriärmöjligheter och du får även en viktig och ansvarsfull roll i organisationen där du genom din kompetens bidrar till fortsatta framgång.

Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom bygg eller likvärdig utbildning.
  • Gärna någon arbetslivserfarenhet från byggbranschen.
  • God kommunikationsförmåga i svenska såväl tal som skrift.
  • God dator vana
  • B-körkort är ett krav
Tidigare erfarenhet från projekterings- och/eller entreprenadföretag ses som starkt meriterande.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter. 

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av Lidls värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Du hittar Lidl på deras toppmoderna huvudkontor där de har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i deras butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Tjänstebil ingår.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som junior byggprojektledare till Örebro passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.
  
Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se  eller 072-389 99 75.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lidl Sverige

Placering

Örebro

Kontaktperson

Fasticon Kompetens AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons