Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior biolog till Sweco!

Academic Work · Sundsvall · Ansök senast 6 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du nyexaminerad biolog med ett stort naturintresse och vill fortsätta att utvecklas inom området? Vi söker dig som vill arbeta som biolog hos Sweco i Sundsvall med möjlighet att arbeta från närliggande orter. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett sammansvetsat team med mycket stöttning. Ta chansen och sök idag, vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en junior biolog till kontoret i Sundsvall. Sweco är Europas ledande arkitektur- och teknikkonsultbolag och har många spännande uppdrag kunder samt interna karriärsvägar. Du kommer att ingå i ett team om 15 personer i region nord där du kommer att arbeta i en bred roll som innebär både fältarbete men även administrativt arbete där du rapporterar dina resultat. Som junior biolog kommer du att få en mentor som stöttar dig i början av din anställning och som ser till att du får rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Du kommer även att få ta del av Swecos introduktionsprogram för att kunna axla rollen på bästa sätt.

Du erbjuds
  • Att kunna arbeta hemifrån vissa dagar i veckan, förutsatt att du kommit in i dina arbetsuppgifter väl samt att arbetsuppgifterna för veckan tillåter det
  • Att tidigt i karriären få ingå i en grupp med erfarna kollegor som kommer kunna lära dig rollen på bästa vis
  • En arbetsplats som har gemensamma mål och som främjar hög tillit och delaktighet
Anställningen är till en början 6 månader med mycket god möjlighet till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Fältarbete med inventering av naturen, t ex skog eller vattenmiljöer, beroende din utbildnings inriktning
  • Skriva och dokumentera det du har samlat in på fältet med bilder, text och kartor
  • Delta på möten externt och internt med beställare och medarbetare på Sweco
  • Bygga nätverk av personer med liknande kompetens inom organisationen
Vi söker dig som
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom biologi, naturvård, ekologi alternativt en jägmästarexamen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då dokumentation och övrig kommunikation sker på båda språken
  • Har B-körkort, då fältresor ingår i tjänsten
Det är meriterande:

* Om du har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare

För den här rollen lägger vi stort vikt vid din personliga lämplighet. Vi tror att du som söker är kommunikativ och nyfiken samt driver saker från idé till målgång och tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är ansvarstagande och intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor och kunder samt drivs av att skapa kontakter såväl internt som externt.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, flextid
  • Placering: Sundsvall
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons