Junior automationsingenjör till Siemens Energy

Siemens Energy · Finspång

·

Ansök senast 30 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Siemens söker nu en junior automationsingenjör till tjänsten som konstruktionssupport. Sök den redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktionssupport kommer du framförallt att arbeta med teknisk dokumentation. Du kommer att få börja med enklare uppgifter på avdelningen som har med dokumentation att göra. När du sedan kommit in i arbetet kommer du få möjlighet till ett större ansvar. På avdelningen arbetar man med utveckling av Siemens Energys styrsystem i olika projekt. Är du driven och rätt person så finns möjlighet att själv jobba med styrsystemskonstruktion i framtiden.

Din profil

Du är utbildad automationsingenjör, antingen på högskola/universitet eller via någon yrkeshögskola. Det är av största vikt att du har ett genuint IT-intresse samtidigt som du är socialt kompetent. Du måste vara driftig, framåt och själv kunna ta initiativ. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Det är meriterande om du kan PCS7 och AutoCad.

För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet. Denna tjänst ska tillsättas omgående så sök redan idag!

Ansökningsförfarande

Rekryteringen sker via Skill. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@skill.se, 011-19 94 71.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa att industrin får kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag.

I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Industrikompetens & Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 50-tal personer. Över 700 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens Energy

Placering

Finspång

Kontaktperson

David Herrwaldsson

011-199471