Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior administratör / Orderadministratör / Kundsupport

Junior administratör / Orderadministratör / Kundsupport

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 27 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta inom administration i ett team med god sammanhållning? Är du dessutom tillgänglig omgående? Vi söker dig till en tjänst som administratör.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetBravura söker för en kunds räkning medarbetare inom administration. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterSom administratör arbetar du med orderläggning och registrering i flertalet olika system. Du hanterar även felregistreringar och avvikelser, där din uppgift är att se till att ärendet blir löst och att alla berörda parter är informerade. I rollen ingår även kundkontakt via telefon. Du tillhör en grupp med kollegor i samma roll som du och tillsammans säkerställer ni att det administrativa flödet är effektivt och välfungerande. Som administratör får du en gedigen introduktion och du blir du en del av ett team med god sammanhållning.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare trivs du i en social roll där du samarbetar med dina kollegor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons