Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior administrativ assistent sökes till bolag inom dagligvaruhandeln!

Junior administrativ assistent sökes till bolag inom dagligvaruhandeln!

StudentConsulting · Solna · Ansök senast 14 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta som administrativ assistent inom dagligvaruhandeln och är driven samt strukturerad som person? Har du precis gått ut gymnasiet och är redo att skaffa arbetslivserfarenhet? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. För deras räkning söker vi nu en driven och strukturerad Administrativ assistent till deras Masterdata projekt.

Du kommer att ingå i ett team med ansvar för att analysera, validera, vårda in samt upprätthålla Masterdata i vår kunds befintliga system. Dessutom bistå i överflyttningen av samma data till deras nya affärssystem och att upprätthålla matchningen av data i gamla och nya system så länge som de gamla systemen är aktiva. Du bör vara en god kommunikatör då delar av arbetet kommer att innefatta kontakt med interna så väl som externa parter för att samla in data.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på Student Consulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten beräknas starta omgående och löper fram tills 31 december 2022 med stor chans till förlängning och anställning utav vår kund. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är klar med dina gymnasiestudier och gärna har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet. Du är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du datavana, är snabb på tangenterna och har erfarenhet av Officepaketet. Är du IT-intresserad ses det som starkt meriterande. Som person är du även strukturerad, driven och kan arbeta självständigt. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: administration, heltid, tillsvidare

Sökord: administration, heltid, tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons