Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Account Manager

Happy Boss AB · Stockholm · Ansök senast 17 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM FÖRETAGET
Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 5 år sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. Vi erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

Förra året omsatte Happy Boss ca 50 miljoner och i år ska vi omsätta 65 miljoner, när vi lyckas med det åker hela företaget till New York för att fira. Vi har även lagt en ny treårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärsplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.

ARBETSUPPGIFTER

Som Nykundsäljare hos oss ansvarar du för försäljning mot nya företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden. Du har möjlighet att sälja in delar eller helhetslösningar till kunderna och för kunderna innebär det kostnadsbesparingar, effektivitetslösningar etc. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom ett tilldelat distrikt i Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du våra affärsområdesansvariga.

Du kommer ingå i ett av våra 3 säljteam på totalt 20 säljare.

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik nytänkande organisation. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Account Manager, Key Account Manager, Teamledare eller affärsområdesansvarig.

PROFILKRAV
  • Bakgrund från försäljning är meriterande men inget krav.
  • Gärna idrottat på hög nivå vilket vi ser som meriterande.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och inte har några problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden.

Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat från dina tidigare arbeten.

Vilja och envishet är en personlig egenskap som vi värderar mycket!

VAD ERBJUDER HAPPY BOSS DIG?
En karriärsplan på 3 år

Utbildning

Provision och fast lön (vi har inget tak på hur mycket du kan tjäna, våra bäst betalda säljare tjänar mellan 1,2 och 1,5 miljoner om året.) Fast lön vid fast anställning.

Dator och mobil

Gymkort

Happy Boss sitter i fina kontor i Solna business park

Säljtävlingar i form av resor etc.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Happy Boss AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons