Jobbsafari är en del avschibsted logo

Julgransförsäljare sökes till Ikea - Stockholm

Julgransförsäljare sökes till Ikea - Stockholm

Simplex Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha det perfekta säsongsarbetet som julgransförsäljare? Vi söker ansvarsfulla och trevliga säljare till Ikeas julgransförsäljning.

Vi jobbar i team stationerat på Ikeas varuhus runt om i Sverige, ingen dag är den andra lik. Du har förmågan att bidra med en positiv attityd, positiv inställning och målmedvetenhet. Detta är jobbet för dig som är social och älskar att jobba i ett team där vi ständigt hjälper och stöttar varandra samtidigt som vi skapar oss vänner för livet. Vi ställer höga krav på våra utesäljare samtidigt som vi ger dig förutsättningarna för att lära, utmanas och växa i din roll. Har du viljan så finns det goda möjligheter till framtida karriärsmöjligheter.

Arbetet som julgranförsäljare innebär att du varje dag kommer att hjälpa kunder att välja vilken julgran som passar bäst för dem. Du hjälper även till med nätning och sågning av granarna. Ingår gör även ansvar över kassa, ned och uppmontering samt daglig inventering.

Arbetet passa dig som:

  • Är tillgänglig för arbete november - december
  • Brinner för kundbemötande och är serviceminded
  • Vill bättra på ditt CV
  • Har en tävlingsinstinkt och alltid ger 110%

Arbetet kommer att ske i skift med ett dagpass (09:30 - 16:30) och ett eftermiddagspass (16:30-20:30) med varierat schema. Helgarbete ingår.

Intervjuer och urval sker löpande.

Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplex Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons