Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobbmatchare till Lernia i Oskarshamn

Lernia HR · Oskarshamn · Ansök senast 9 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbmatchare till Lernia i Oskarshamn

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!

Vad blir dina arbetsuppgifter?

I Oskarshamn söker vi nu en Jobbmatchare till verksamheten inom Rusta och Matcha. Rusta och Matcha är den nya matchningstjänsten och en del i arbetet inför den fortsatta reformeringen av arbetsförmedlingen. Hos oss kommer du vara en viktig del i att coacha och matcha vuxna ut till arbete eller hjälpa dem hitta vägen till arbete via studier. Vi skapar förutsättningar för nyanlända och långtidsarbetslösa att komma ut i arbetslivet och på så sätt bidra till samhället.

I rollen som Jobbmatchare hos oss möter du både deltagare och företag och din uppgift blir att bygga broar för att få dem att mötas. Företagskontakter är en viktig del i matchningen för att få ut deltagare i arbete vilket innebär att vi söker dig som har eller vill skaffa ett brett kontaktnät, samt har stor förmåga att skapa och vårda företags- och kundkontakter.

Våra deltagare efterfrågar både kvalitativ och effektiv vägledning som leder till arbete. Du kommer att jobba med deltagare både enskilt och i grupp genom individuella samtal, gruppaktiviteter och företagsbesök. Arbetet innebär även administration kopplat till uppdraget. Du kommer arbeta tvärfunktionellt tillsammans med kollegor från andra delar av Lernia inom både utbildning och bemanning för att på bästa sätt hitta rätt väg för varje deltagare. I tjänsten ingår det även att stötta upp på närliggande orter.

Vem söker vi?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du är affärsdriven och arbetar på egna initiativ mot uppsatta mål. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar en omväxlande arbetsvardag.

Du har även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring där du ser varje individs unika förutsättningar.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chef och kund är det viktigt att du är kommunikativ och extrovert. Du är riktigt bra på att samarbeta och ser dig själv som en lagspelare där du möter både deltagares och kundens önskemål.

Du har erfarenhet från:
  • Minst 1 års eftergymnasial utbildning inom området arbetsliv & personal, företagsekonomi eller likvärdigt
  • 2-4 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
  • Sälj- eller rekryteringsbakgrund med ett stort företagsnätverk
  • Du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift, samt har god datorvana
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Det anses meriterande med ytterligare språkkunskaper
Vad erbjuder vi?

Förutom en heltidsanställning erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Du får möjlighet att vara med och påverka där du gör skillnad!

Om anställningen
  • Placeringsort: Oskarshamn
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan och information

Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Sally Alverstrand, sally.alverstrand@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan! OBS, notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, vänligen sök tjänsten via annonsen. Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se.

Besök oss gärna på www.lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia HR

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons