Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobbcoach till StudentConsulting i Borås

StudentConsulting · Borås · Ansök senast 10 jan.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du göra skillnad på arbetsmarknaden och stötta människor ut i jobb eller utbildning?
Är du student på minst 50 % och ute efter ett extraarbete? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi förstärker nu vårt team i Borås med ytterligare en jobbcoach! Arbetet består främst av att coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller studier, bland annat genom individuella samtal och workshops. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning. I denna tjänst förekommer en stor del administrativa uppgifter och därför ser vi att du som söker trivs med detta.

Din arbetstid kommer att vara förlagd under måndagar till fredagar, varierade timmar mellan kl 08.00-17.00. Du har till viss del möjlighet att själv styra ditt arbetschema.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en flexibel och lösningsorienterad inställning till ditt extraarbete. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt exrajobb vid sidan av dina studier.

Detta söker vi:

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
  • Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).
  • Alternativt minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.
Vi tror att du som söker har ett tag kvar på dina studier och vill ha ett extrajobb som både utvecklar dig och bygger på ditt CV.
Som person är du noggrann, flexibel, inspirerande och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm både i att ta kontakt med nya människor och att tala inför en grupp. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sökord: Jobbmatchare, Jobbcoach

Sökord: Jobbmatchare, Jobbcoach

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons