Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobbar inom biltvätt inga erfarenhet krävs

Jobbar inom biltvätt inga erfarenhet krävs

Port 73, Haninge · Haninge · Ansök senast 10 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi utökar och söker extra personal som kan tänka sig att jobba extra eller mycket som bilvårdare där vi tvättar bilar åt kunder på gör det själv hall. Din arbetsuppgift är att gå till inkommande kunder och frågar om de behöver hjälp att tvättar deras bilar. Utbildning kommer att sker på plats och du behöver inga erfarenheter bara viljan att jobba och kan tåla att jobbar ute. Vi betalar med provision och ju mer man tvättar bilar ju mer får du betalt.

Du kan när som helst välja när du vill jobbar och hur länge du vill jobbar. Det är jätte bra om du bor i Haninge eller i närheten.

Tjänst öppettider från kl 08:00 -18:00

Är du en målmedveten, effektiv och självgående person som samtidigt sätter stort värde i att leverera hög kvalitet? Vill du vara med på resan att tillsammans med goa kollegor starta upp ett helt nytt utrustningscenter där alla är lika viktiga för vår framgång? Då ska du söka detta jobb! Just nu söker bilvårdare i Haninge. Här får du chansen att vara med i en ny verksamhet som strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen i Stockholm där kulturen präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Vidare är du en person som har öga för detaljer och som inte lämnar någonting ofärdigt. Du är strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Vi kommer att vara en grupp som hjälper och stöttar varandra och tycker det är viktigt att du delar den bilden av hur en arbetsplats ska vara. Därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Eftersom verksamheten också är helt ny vill vi gärna att du ska vara nyfiken på och ha viljan att utveckla våra arbetssätt ihop med dina kollegor.

Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bra anställningsvillkor i en stöttande organisation.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekryteringsprocessen sker löpande därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att skicka din ansökan.

Företags information

www.bilvardare.com

www.instagram.com/bilvardare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Port 73, Haninge

Placering

Haninge

Kontaktperson

Sri-On, Kiattisak

Dela jobbannonsen

Anmäl annons