Jobba som vikarie i förskola och skola via Humly och vår app.

Humly · Umeå

·

Ansök senast 10 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor och skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Vi söker nu personer som drivs av att jobba med barn och ungdomar och som vill göra skillnad i skolor i Umeå kommun - hos oss kan du få ett givande extrajobb!

I vår app anger du ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av - utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag. Du väljer själv bland dessa när och hur mycket du vill jobba. Hos oss finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar till heltidstjänster under längre vikariat.

Att jobba som utbildare är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke, eller vad du arbetat med tidigare. Lyssna på några av våra utbildare som berätta om sina erfarenheter via youtube länken till höger.

Våra förväntningar på dig:
  • Du har avslutad gymnasieexamen
  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet
  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska
  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i Umeå kommun
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på för- grundskole- eller gymnasienivå.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humly

Placering

Umeå