Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba på fritids som konsult - få spännande och varierande uppdrag!

Jobba på fritids som konsult - få spännande och varierande uppdrag!

PersonalExpressen AB · Upplands Väsby · Ansök senast 2 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen fritidsbemanning!

PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som bemannar med fritidsvikarier till våra samarbetsskolor runt om i landet. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!

Nu söker vi dig som har god erfarenhet av att arbeta som fritidsvikarie! Det viktigaste för att jobba som konsult på fritids genom oss, då vi erbjuder alla typer av tjänster och möjligheter oavsett utbildningsbakgrund, är att du älskar att jobba med barn!

För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som konsult tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till vår personal i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.

Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat i närheten av där du bor.

Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Du meddelar dina preferenser till oss och vi matchar dig sedan med uppdrag som passar.

Fördelen oavsett hur du vill jobba är att du alltid är anställd hos oss på PersonalExpressen! För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla! Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss!

Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PersonalExpressen AB

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons