Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba med returhantering på välkänt klädlager i Kungsängen!

Jobba med returhantering på välkänt klädlager i Kungsängen!

Manpower · Stockholm · Ansök senast 2 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Antal tjänster : 20
Ansök senast: Snarast
Typ av jobb: Konsultuppdrag
Yrkesområde: Inköp, Transport,Logistik

Är du en noggrann person med ett sinne för detaljer? Gillar du kläder och mode samt att arbeta mot uppsatta mål? Då kan det här vara jobbet för dig! Vår kund som är ett välkänt e-handelsbolag inom klädbranschen söker just nu flitiga personer till returavdelningen på deras lager i Brunna, Kungsängen! #JobbJustNu

I den här tjänsten kommer du att jobba på Ingram Micro's lager som ligger i Brunna, Kungsängen. Dina arbetsuppgifter på returavdelningen kommer innebära att du tar emot, scannar in och öppnar paket med varor som kommer tillbaka från kund. Varorna avsynas för att säkerställa att det är en godkänd retur och fräschas upp inför att åter lagerföras. Detta kan innebära att du bland annat rollar, borstar av eller putsar produkter.

En av de allra bästa sakerna med att jobba på Ingram Micro är att det är en grym teamkänsla mellan kollegorna! Varje dag arbetar ni mot uppsatta mål i ett högt tempo. När du börjar jobba får du en upplärning som kommer göra dig varm i kläderna på nolltid.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Boka in returer i system.
  • Säkerställa att varor är hela och rena.
  • Paketera om varor och lägga tillbaka dessa i hyllorna på lagret.
Tjänsten är på heltid med omgående start och du kommer att arbeta ständig dag eller ständig kväll och du behöver vara öppen för att kunna byta skift. Du ska även vara öppen för eventull inter omflyttning om de finns behov på andra avdelningar.

Arbetstider dag 05:50-15:35, kväll 14:55-23:40

Åker du kollektivt? Ingram Micro har en buss som tar dig till och från Kungsängens Station så att du hinner i tid till arbetsplatsen samt att du kan ta dig hem på kvällen.

Är du den vi söker?
Till det här jobbet söker vi dig med erfarenhet från arbete i butik eller returhantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från specifikt klädbranschen. Vidare ser vi att du tar stort ansvar för att ditt arbete blir färdigt i tid och är av hög kvalitet.

Det är viktigt att du är noggrann samt känner att du kan trivas med arbete i ett högt tempo. Eftersom arbetet innebär monotona arbetsuppgifter är det viktigt att du även kan trivas med att stå still på arbetsstationen längre perioder och utföra repetitiva uppgifter utan att det går ut över kvalitén i arbetet.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet från klädbranschen.
  • Är nogrann och tar stort ansvar för ditt arbete.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Kan arbeta heltid samt både dag och kväll.
  • Kan ta dig till Brunna i Kungsängen på ett smidigt sätt enligt angivna arbetstider.
Hur söker jag jobbet?
Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du någon fråga gällande tjänsten kan du nå ansvarig rekryterare Amanda Stenberg på mail, amanda.stenberg@manpower.se.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Manpower

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons