Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba med bilar på MrCAP/Bilia Nacka

Jobba med bilar på MrCAP/Bilia Nacka

KILDA AKTIEBOLAG · Nacka · Ansök senast 18 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mr CAP är ett svenskt Franchise system i bilbranschens eftermarknad med en verksamhet som är inriktad på att förädla utseendet och optimera värdet på våra kunders bilar. Vi är marknadsledande i vår marknadsnisch och vi behandlar

ca 65 000 bilar per år i 7 länder.

Besök gärna vår hemsida www.mrcap.com


Till vår "in house" anläggning på Volvo Bilia Nacka söker vi bilförädlingstekniker. I dag kanske du jobbar med något serviceinriktat arbete, exempelvis som kundmottagare, inom försäljning eller som fordonsmekaniker, bilrekonditionerare, flygtekniker eller annat tekniskt arbete. Oavsett kan MrCAP vara rätt för dig.

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och med rätt inställning till livet och då även arbetslivet. Du tycker även om att arbeta med människor, både kunder och medarbetare. Känslan för att ge bra service är en merit. Hos Mr CAP kommer du att jobba i ett team och tillsammans ser vi till att du blir en framgångsrik medarbetare hos oss. Som bilförädlingstekniker hos MrCAP innebär din roll att att hantverksmässigt förädla våra kunders bilar i enlighet med Mr CAP´s system, tekniker och produkter. Du får lära dig vår produktionsplanering samspelet mellan Bilias försäljningsavdelning, verkstad. Tvätta och behandla både fabriksnya och begagnade bilar åt Bilia Volvo Nacka.


Bransch- eller yrkeserfarenhet är inte nödvändig då utbildning sker internt.


För dig med ambitioner finns möjlighet att utvecklas och avancera inom MrCAP.

På denna punkt avgör ditt intresse och engagemang.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KILDA AKTIEBOLAG

Placering

Nacka

Kontaktperson

Kilda AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons