Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba i jul som personlig assistent på Östermalm

IGS Assistans AB · Stockholm · Ansök senast 1 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Nu söker vi dig som är personlig assistent och älskar katter till en kund på Östermalm. Vi behöver vikarier som vill arbeta jul och nyår men gärna också vid behov framöver. Alla börjar som timvikarier men om personkemin stämmer kan det finnas möjlighet till en deltidstjänst.

Passen är 8-16, 16-22, 22-08 (vaken natt). Personal för alla tider behövs.

Vi söker dig som är positiv och har god kommunikation. Lite humor skadar inte heller.

Kunden har sina rutiner och det är viktigt att du är lugn och noggrann när du följer dem. Men det är också viktigt att du är lyhörd och flexibel. Du värdesätter personlig integritet och visar detta i ditt arbete genom att visa respekt för kunden och hennes ägodelar.

Du behöver ha erfarenhet som undersköterska eller personlig assistent. Det är också av stor vikt att du har kunskap om diabetes och blodsockertagning eller är snabb på att lära dig detta. Vidare är du van att arbeta med lift och talar/skriver flytande svenska. Du måste även kunna hantera mobil och dator.

Kunden du kommer att arbeta hos är en kvinna på 70 år med synnedsättning som sitter i rullstol. Du kommer därför att vara hennes förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort om hon inte haft sin funktionsnedsättning. Arbetet innebär bland annat hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Det ingår även viss dokumentering.

Din arbetsgivare kommer att vara IGS Assistans. IGS Assistans är ett privat företag med 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.

Individuell lönesättning, kollektivavtal med Kommunal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IGS Assistans AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Igs Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons