Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba hemifrån? Canal Digital söker kundtjänstmedarbetare på distans!

Jobba hemifrån? Canal Digital söker kundtjänstmedarbetare på distans!

Recruitive · Göteborg · Ansök senast 6 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som vill bli en del av Canal Digitals kundtjänst i centrala Göteborg! Är du den på släktkalaset som gärna sätter dig vid bordet där du inte vet vem någon är? Tar du med lätthet på dig uppgiften att lösa en sittplats på ett fullt lunchställe? Då kan du vara den vi letar efter, sök redan idag, start omgående.
I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du utvecklas inom kundbemötande, dialog och teamarbete. Alla värdefulla egenskaper om du redan jobbar inom service och vill ta nästa steg eller för dig som vill ta första steget i branschen.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer gå ut på att behandla inkommande samtal från Canal Digitals kunder med frågor rörande till exempel produkter, fakturor eller abonnemang.
I ditt arbete står kundrelationsbyggande i fokus, det innebär att du på ett trevligt sätt vägleder kunder, besvarar deras frågor samt hjälper dem att lösa deras problem. Det är din uppgift att hjälpa kunden att få den bästa upplevelsen och att aktivt arbeta med merförsäljning så att kunderna alltid kan känna sig trygga i att de har de bästa och mest uppdaterade produkterna samt tjänsterna för just dem.
Anställningen påbörjas givetvis med en utbildning för att du ska lära dig det du behöver. Allt för att du ska lyckas i din nya kundtjänstroll.

Din profil

Vi söker dig som...
  • Är noggrann och strukturerad
  • Har en hög social förmåga
  • Gillar att samarbeta i team
  • Har goda färdigheter i engelska och svenska
Om företaget

Anställningen påbörjas med en 6 månaders provanställning hos oss på Recruitive, följt av en tillsvidareanställning direkt hos vår kund. Du kommer arbeta i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg. Vår kund är ett stort, internationellt företag inom kundservice.

Vi erbjuder
  • Värdefull och meriterande arbetserfarenhet för framtiden
  • Utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag
* Lön enligt kollektivavtal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recruitive

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons