Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobb inom kundservice till Optibelt i Malmö

Jobb inom kundservice till Optibelt i Malmö

Optibelt Skandinaviska AB · Malmö · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Optibelt i Malmö söker en lösningsorienterad medarbetare till sin kundservice. Bli del av ett internationellt och tekniskt bolag!

Till vår skandinaviska kundservice söker vi på Optibelt Skandinaviska AB en ansvarstagande medarbetare. Som kundservicemedarbetare blir du del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av kundservice via telefon, gillar att ha en nära relation till kunderna och uppskattar internt samarbete har vi rollen för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundservicemedarbetare på Optibelt Skandinaviska AB i Malmö får du jobba i en liten arbetsgrupp med mycket teamkänsla. Här ges du möjlighet att arbeta med erfarna och stöttande kollegor. Samtidigt som du har ett tydligt eget ansvarsområde, kunderna på den svenska marknaden. Våra kunder finns inom en bredd av branscher så som automotive, tillverkande industri och gruvnäringen.

Du blir del av ett stabilt internationellt bolag med sitt huvudkontor i Tyskland. Vi samarbetar dagligen med våra tyska kollegor. Optibelt tillverkar och säljer produkter inom remtransmission exempelvis kilremmar och kuggremmar. Vi jobbar med produkter av hög kvalitet och befinner oss i framkant inom vår bransch. Självklart får du en gedigen introduktionsutbildning kring företaget, produkterna och branschen.

Vi är ett bolag som är måna om våra anställda. Vi erbjuder därför generösa personalförmåner bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, kollektivavtal, privat sjukvårdsförsäkring och sociala arrangemang.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Kundservice via mejl och telefon
  • Orderhantering
  • Orderrelaterad administration i affärssystemet (SAP)
  • Ett tydligt ansvar för service och relation till Optibelts svenska kunder
  • Jobba i team med Optibelts utesäljare för att kunna ge bästa service till kunderna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi är 10 personer på Optibelt Skandinaviska AB varav 3 som arbetar inom kundservice i Malmö. Din närmaste chef är Office Manager.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice via telefon och gillar att ha nära kontakt med dina kunder. Du kommer att arbeta främst med kunder inom Sverige, men har också internationella kontakter. Därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav för tjänsten. Har du därtill kunskaper i tyska är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god vana att arbeta i system.

Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med variation i uppgifter och du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete. Då rollen innefattar många interna och externa kontakter söker vi dig med en förmåga att skapa goda relationer till andra. Du tar ansvar för att leverera inom ditt område och hjälper gärna andra vid behov. Genom ditt serviceinriktade och lösningsorienterade sätt strävar du alltid efter nöjda kunder.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Optibelt Skandinaviska AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Angelina Nilsson

0768384163

Dela jobbannonsen

Anmäl annons