Jobbsafari är en del avschibsted logo

Javautvecklare till IT Sales hos Tre

Javautvecklare till IT Sales hos Tre

HI3G Access AB · Stockholm · Ansök senast 22 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Tre är mobiloperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag – utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vuxen – men aldrig gammal. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system inhouse och supporterar Tre Sverige och Tre Danmark. Vill du vara med? Trevligt!

Om rollen
Som Javautvecklare ansvarar du för att utveckla i befintliga applikationer och supportsystem såväl som att bygga nya från grunden. Vi kodar i senaste Javaversionen. Vi använder REST för APIer. Andra verktyg och tekniker som förekommer är Docker, Kubernetes, Git, Jenkins, Spring, Boot, GraphQL, React och ELK.

Du tillhör ett agilt team utan fasta roller, men med brett ansvar för hela teknikstacken. Alla teammedlemmar deltar i utveckling på både backend och frontend, bestämmer arkitektur och gör teknikval samt utvecklar automatiserade tester. Du kommer ingå i ett team som aktivt jobbar mot vår nya målarkitektur inom sälj för både Sverige och Danmark.

Vi startade med ambitionen att utmana telekombranschen. Idag är vi en högkompetent och platt organisation som fortsätter att ligga i framkant.

Du kommer se fram emot att
  • ingå i ett team som vill bygga framtiden och vara nära affären med tekniken i centrum
  • jobba i moderna lokaler precis intill Avicii Arena vid Globenområdet, byggda för våra medarbetare på Tre, men du får även utrymme för ett flexibelt arbetssätt
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser 2022 enligt Great Place To Work
Lite mer om dig
För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av javautveckling. Du är engagerad och tar initiativ att hitta egna vägar och processer för att arbeta effektivare. Du löser problem genom att tänka om och ta input av andra. Vi tror på frihet under ansvar och du får jobba med erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Din ansökan
Vi tar emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Viktor Pelagalli.

Varmt välkommen till Tre!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HI3G Access AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Viktor Pelagalli

viktor.pelagalli@tre.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons