Jobbsafari är en del avschibsted logo

Java–utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Java–utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Handelsbanken · Stockholm · Ansök senast 20 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Java-utvecklare till nystartat team med fokus på att skapa säkra lösningar för några av Handelsbankens mest kritiska system

Nu, mer än någonsin tidigare är efterfrågan på säkra digitala lösningar stor. Som java-utvecklare skapar du en sömlös inloggnings- och signeringslösning som möter upp detta stora behov och bidrar till exempelvis tryggare betalningar och för alla invånare i vårt samhälle.

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av en spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt
  • Att omges av kompetenta kollegor inom ett prioriterat område som alla brinner för att utveckla säkra och robusta lösningar
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika viktiga där våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Java-utvecklare kommer du bland annat att:
  • Ny- och vidareutveckling i några av Handelsbankens mest affärskritiska system inom inloggning och signering såsom öppna internetsidor och bankID som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Driva utvecklingen framåt i teamet
  • Effektivisera Handelsbankens kunders inloggningsprocess och skapa en trygg samt säker miljö
Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av ett nystartat team med olika kompetenser inom inloggning och signering. Du kommer att tillhöra avdelningen Security Solutions som består av 19 personer uppdelade i två team. Ditt närmsta team består av 4 andra Java-utvecklare, Produktägare (Scrum) och Scrum master. Du kommer även jobba nära frontend-utvecklare och testare. Din vardag kommer även präglas av ett nära samarbete med andra avdelningar på banken samt nära verksamheten.

Vi jobbar agilt med dagliga standups.

Kontoret är beläget centralt i Stockholm på Torsgatan 14.

Mer om dig

Vi söker dig som vill vara med och påverka hur vi ska jobba med säkerhetslösningar samt värdesätter en kultur som är inkluderande och ansvarstagande. Du har flera års erfarenhet av Java EE, SOAP-tjänster och XML. Att ta ansvar och leverera med hög kvalitet är självklara saker för dig och du drivs av att utveckla komplexa och robusta lösningar. Troligtvis har du en roll som utvecklare idag där man prioriterar säkerhet och förstår värdet av hög datakvalité.

Som person är du nyfiken, glad och kan bidra med såväl god stämning till teamet som idéer på lösningar. Har du en passion för samarbete och att dela med dig av kunskap tror vi att du är helt rätt för denna roll.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Handelsbanken

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sandra Peiper

0709-563946

Dela jobbannonsen

Anmäl annons