Jobbsafari är en del avschibsted logo

Javautvecklare till Digital Experience & Omnichannel på Stena Line!

Stena Line · Göteborg

·

Ansök senast 19 juni (38 dagar kvar)

Nu finns den perfekta möjligheten för den duktiga och drivna javautvecklaren som vill arbeta i ett team som alltid har kunden i fokus. Där man får vara med på en transformativ resa och påverka teamet och bolagets framtid! Du får sitta i häftiga tekniker och bli en fena inom Adobes produkter. Mer seniora kollegor kommer stötta dig - allt för att du ska känna dig trygg. Känner du att du stämmer in på rollen som Stena Lines, Martech teamets nya frontendutvecklare så sök redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en driven och duktig backendutvecklare som vill arbeta i java. Stena Line är i en transformativ fas när det kommer till digitalisering. Det är en spännande resa där du som junior får vara med och påverka teamet och bolagets utveckling. I tjänsten som backendutvecklare kommer du ingå i Martech teamet (Customer Experience). I dagsläget är det ett mindre och sammansvetsat team som förväntas expandera under året. Från att idag vara 3 fullstackutvecklare till att ta in frontendutvecklare, backendutvecklare och UX-designers. Teamet arbetar för att ständigt förbättra kundupplevelsen i alla steg. Dem äger kundresan helt enkelt. De arbetar mot kundcentrering och för att ge en god kundupplevelse under hela processen. Detta gör dem genom att hålla ett tätt samarbete med andra utvecklingsteam på Stena Line.

I den här rollen kommer du att vara en nyckelspelare för att möjliggöra den framtida användarupplevelsen för Stena Line i ett av deras projekt - den nya stena-linjens webbplats och andra digitala kontaktpunkter under hela kundresan. Du kommer att arbeta i nära samarbete med UX, Analytics och Customer Journey-team, kunder och andra intressenter. Därmed krävs det att du som person är kommunikativ och öppen för att ha många kontaktytor. Du kommer vara med och vidareutveckla CSM-verktyget. Även om fokuset ligger på backenddelen i java finns all möjlighet till att arbeta fullstack om det är något du önskar.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utveckling / förbättring av nya eller befintliga komponenter som ska användas i CMS.
 • Skapa och underhålla mallar som ska användas i CMS.
 • Konfigurera regelbaserad tillgång till komponenterna i CMS.
 • Utveckling av serversidan affärslogik och tvärgående plattformsfunktioner.
 • Utveckling av integrationer från tredje part.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller liknande.
 • Har goda kunskaper i javautveckling.
 • Är obehindrad i både svenskan och engelskan då båda språk ingår i det dagliga arbetet.
 • Är kommunikativ och driven som person.
 • Ser det som intressant att arbeta med Adobes produkter.
Det är meriterande om du har:
 • Arbetat i en liknande roll tidigare.
 • Erfarenhet Adobes produkter.
 • Erfarenhet av CSM-verktyg.
 • Hobbyprojekt eller extraarbete från liknande område.
 • Erfarenhet av HTL, JSP, Typescript.
 • Erfarenhet av git, Confluence, Azure devops.
Hos Stena Line betyder din personlighet lika mycket som hur bra du är på vad du gör. Därför letar vi efter någon som ser möjligheter snarare än hinder och som vill vara en del av Stena Lines resa mot en enhetlig kundupplevelse och som tycker om att göra det på backend-sidan. Du har ett intresse för ny teknik, är driven som person och inte rädd för att göra misstag eller ställa frågor. Det finns utrymme för ytterligare självutveckling eftersom du kommer att vara en del av en nystartad division med uppgiften att hålla hemsidan snygg, städad och uppdaterad, utan för mycket gammal legacy. Du kommer att arbeta i nära samarbete med backend-motsvarigheten, UX / UI och resten av Martech-sektionen.

OM FÖRETAGET:
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion - and welcome all applicants. Read more about Stena Line here.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du på sikt blir anställd direkt hos Stena Line, förutsatt att alla parter är nöjda.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående alternativt till sommaren
 • Placering: Masthuggskajen i Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stena Line

Placering

Göteborg