Java Tech Lead till SEB i Stockholm

SEB · Stockholm

·

Ansök senast 23 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med arkitektur inom Master Data Management? Välkommen som Java Tech Lead hos SEB i Stockholm.

Vi på SEB genomgår just nu en spännande transformationsresa för att bli en ännu mer datadriven bank och erbjuder dig en central roll som Tech Lead för vår Master Data Management Platform. Här får du möjlighet att ta egna initiativ gällande tekniska utvecklingsbehov och implementera nya lösningar.

Om jobbet

Som Tech Lead kommer du tillsammans med vår domänarkitekt att ansvara för frågor rörande arkitektur, design och teknikval för vår nya Master Data Management Platform. Med hjälp av vår MDM platform samlar och tillgängliggör vi information till våra kollegor i banken via API:er, Apache Kafka och Data Lake. Så ditt arbete kommer att göra skillnad för hela SEB!

Vi erbjuder dig:
  • Nyutveckling i ett av SEB:s viktigaste system som kräver hög säkerhet och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer, Apache Kafka och API:er
  • Utveckling av mikrotjänster i en OpenShift-miljö
  • Möjlighet att påverka vår framtida arkitektur
  • Ett prestigelöst team som gärna testar ny teknik
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv
Ditt Team:
Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer bestående av utvecklare, Scrum Master, Business Analyst och produktägare. Vi tillhör Triben Product Lifecycle Management med fokus på produktdata och vi arbetar agilt enligt SAFe med 2-veckors sprintar och dagliga standups. Vårt nya kontor är beläget precis bredvid Mall of Scandinavia i Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka.

VEM ÄR DU?

Vi brinner för ny teknik och hoppas du gör det också! Du är en erfaren Java-utvecklare med intresse och erfarenhet av arkitekturfrågor. Du trivs i en ledarroll där du stöttar ditt team i tekniska frågor och ansvarar för att driva ert arbete framåt. Vidare kommer du ha ett tätt samarbete med stakeholders med en icke-teknisk bakgrund och därför är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Johanna Hellman

0734 34 64 82