Jobbsafari är en del avschibsted logo

JATC söker; Stödassistent Tillsvidare, Nynäshamn

Hammarhagen · Nynäshamn · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

JATC söker Stödassistent, tillsvidaretjänst, i Nynäshamn #jobbjustnu


JATC Omsorg AB har funnits sedan 1996 och erbjudit vuxna människor med Autismspektrumtillstånd ett helhetskoncept; Arbete, boende med en aktiv fritid. Företaget finns i Södertälje, Järna, Strängnäs och Nynäshamn med 170 anställda.


Arbetsmetoderna på boendet bygger på den enskilda individens vilja, intressen och behov. Hos oss får kunden stöd med att upptäcka, identifiera och utveckla förmågor för att klara ett så optimalt självständigt boende som möjligt.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetet går ut på att ge stöd och service till personer med aktivitetsbegränsning i bl.a. hemmet, i samhället, fritidsaktiviteter och i sociala sammanhang. Arbetsmetoderna som vi arbetar utifrån bygger på att fokusera på menings-fulla aktiviteter som stärker kundens förmågor i vardagen.


Vi arbetar coachande och strukturerat utifrån en individuell handlingsplan med scheman, strukturer och manualer.

Vi arbetar strikt efter lagrum på kommuner och landstings uppdrag.


PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är nyfiken, lyhörd och bra på att planera. Arbetar aktivt med tydlig målsättning och är öppen och positiv. Du har förmåga att skapa goda relationer med lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska vara en förebild och visa på det goda exemplet både i organisationen och i samhället.


KVALIFIKATIONER

Du har minst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid-social inriktning. Du har tidigare erfarenheter från arbete inom LSS verksamhet. Du ha erfarenhet av att ha arbetat med människor med aktivitetsbegränsningar. Vi ser gärna att den som söker har arbetat med utåtagerande personer och känner till lågaffektivt bemötande.


Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och öppen för nya utmaningar. Du är van vid rutiner. Du har goda kunskaper av att arbete motiverande.

Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är van vid att arbeta med datorn då vi journalför och tidrapporterar via datorn. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav.


ÖVRIGT

B-körkort är ett krav, körkort för manuell växellåda är meriterande.

Fysiska aktiviteter med deltagarna så som simning och djur förekommer, så du bör kunna simma och inte vara överkänslig mot pälsdjur.

Vi ser att du kan arbeta på flera enheter.


Arbetstiden är förlagt till kväll, natt och helg.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hammarhagen

Placering

Nynäshamn

Kontaktperson

JATC Community Health Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons