Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jale AB söker terminalarbetare till sommaren på DHL-terminalen

Jale AB söker terminalarbetare till sommaren på DHL-terminalen

Jale AB · Borlänge · Ansök senast 30 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort beskrivning av arbetsuppgifterna

Som sommaranställd hos oss på DHL-terminalen, så kommer du vara delaktig i produktionsuppgifter för terminalarbete enligt fastställda processer: lastning, lossning, sortering & truckkörning. Sträva efter att ständigt förbättra service, produktivitet, processefterlevnad och kvalitet.

Här blir du en del av ett härligt arbetsklimat där du välkomnas med en introduktion för att du ska få den bästa starten hos oss på Jale.

Tjänsterna är sommarvikariat under perioden juni-augusti och arbetstiderna är förlagd mån-lör mellan kl 15:00-07:00 och arbetspassen är 4 eller 6 timmar långa.

Det finn stora möjligheter att få börja redan nu som behovsanställd för att sedan gå över till ett sommarvikariat. Det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.

Profil

För att passa som terminalarbetare hos oss krävs att du kan jobba kvällar och nätter. Du har lätt för att lära dig nya saker och kan arbeta i ett högt tempo. Du som person är ansvarstagande, plikttrogen, arbetsvillig och tycker om att arbeta i team. Vidare är viktigt att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga samt är noggrann och strukturerad.

Kvalifikationer

Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande:

Truckbehörighet A1-A4, B1-B2

Tidigare arbetslivserfarenhet från lager och terminalarbete.

Bra att veta

Blir du kallad till intervju ska du ha med dig ett utdrag från belastningsregistret i ett obrutet kuvert (blankett 442.3). Utdrag från belastningsregistret kan du beställa här.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Märk ansökan med: Terminal 2023 och skicka den till: jobb@jale.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terminalchef Vehbi Shkreta på 073-988 47 56.

Jale AB - ett privat familjeägt företag inom transport- och logistikbranschen med rötterna i 1980-talet. Med ca 260 dedikerade medarbetare levererar vi dagliga beställningar från i huvudsak DHL från våra stationer i Borlänge och Mora till våra kunder i Dalarna. Vår verksamhet består av tre centrala områden: Lager, Terminal och Transport. Det är med stolthet vi värnar om såväl miljön, arbetsmiljön och våra medarbetares välbefinnande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jale AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Jale AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons