Jag behöver en karriärassistent

Together Assistans AB · Skinnskatteberg

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Själva arbetsplatsen ligger utanför Kolsva.

Mitt syfte är att synliggöra olikheter och att visa allt är möjligt, på mitt eget sätt. Jag skriver böcker, är modell och jag föreläser.

Du ska vara driftig och ha ett stort intresse av marknadsföring och sociala medier. Du ska kunna vara lugn, strukturerad och trygg i stressade situationer.

Jag söker nu dig som vill vara min karriärassistent. Det innebär att vi tillsammans kommer att ”rodda” min karriär så att jag blir synlig så gott som överallt. Två elvatimmarspass i veckan, och varannan helg är tanken, alltså ca 70%. I framtiden kommer vi att resa en hel del, med min bil, så du behöver ha körkort, även bil för att ta dig till och från arbetet hos mig då jag bor på landet. Under coronaperioden har jag tillgång till en lokal.

Jag är en ung kvinna på 31 år,har tre diagnoser: CP, ADHD och Autism och vill helst att du har erfarenhet av diagnoserna, framförallt ADHD och autism. Jag har även djur, både katter och hundar så är du allergisk är du inget för mig.

Egenskaper som är viktiga som min assistent är förmågan att kunna ha många bollar i luften, kunna fungera som tyst assistent i vissa situationer och ha förmågan att kunna organisera och synliggöra på ett tydligt sätt utan att ta över.

Extra plus om du har arbetat med förhållningssättet Lågaffektivt bemötande.

Jag läser inte själv och kommunikationen blir ofta svår, så att du kan flytande svenska är viktigt hos mig.

Jag har olika hjälpmedel och jag behöver assistans med det mesta, viss hygien ingår.


Tillträde i mitten av januari!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Together Assistans AB

Placering

Skinnskatteberg

Kontaktperson

Together Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Karriärassistent i din ansökan