Jobbsafari är en del avschibsted logo

IXX söker IT-proffs till Malmö och nordvästra Skåne

IXX söker IT-proffs till Malmö och nordvästra Skåne

Ixx it-partner aktiebolag · Ängelholm · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu letar vi efter fler IT-proffs som vill vara med och utvecklas i våra olika team. Vi söker en person till Malmö-området och en till nordvästra Skåne.
Oberoende om du kategoriserar dig själv som supportare, driftstekniker eller konsult så är vi intresserade av att lära känna fler IT-proffs som är engagerade och drivna tekniker som söker både personlig utveckling och möjligheten att vara en viktig kugge i våra kunders IT-lösning.

IXX arbetar med välkända varumärken och tjänster i en dynamisk och entreprenörsdriven organisation med spännande projekt och kunder. Vi ligger i framkant i våra tekniska lösningar som är anpassade efter kundernas behov och vi har en nära relation med våra användare oavsett vilken del av organisationen man tillhör. Vi jobbar i första hand med moderna Cloud/Hybridlösningar från företrädelsevis Microsoft men såklart också med traditionella On prem-lösningar eller Colocation/Hostinglösningar i våra egna datacenter.

Certifieringar är meriterande, B-körkort och tillgång till bil erfordras.
Du behärskar dessutom engelska och svenska väl i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar IXX IT-partner med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ixx it-partner aktiebolag

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons