Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-Tekniker/IT-support

Bosch Thermoteknik AB · Tranås · Ansök senast 21 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik - med oss får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch!

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva och hållbara värmelösningar. Vi är drygt 720 anställda i Tranås, och säljer för ca 2 miljarder/år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT.


Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort

Bosch Thermoteknik AB söker en erfaren IT-tekniker som är van att arbeta med IT-support och självständigt lösa IT-relaterade problem inom både produktion och kontorsmiljö. På fabriken i Tranås arbetar mer än 700 användare som den lokala IT-avdelningen supportar. Vi tillhör den centrala IT-organisationen och samarbetar både nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter:

I ditt arbete kommer du vara ute i verksamheten och lösa IT-problem både i kontors- och produktionsmiljö men även stötta och konsultera organisationen med IT-relaterade frågor, arbeta med ständiga förbättringar, hantera installationer, uppgraderingar, konsultkontakter och behörigheter.

Inom koncernen finns många egenutvecklade verktyg som du kommer få lära dig.

Visst applikationsansvar för lokala applikationer ingår i tjänsten.

Beredskap ingår i tjänsten.

Nedan är exempel på vad som ingår i vår IT-miljö och vi tror att du behärskar flera av dessa områden:

Flera typer av Microsoftprodukter som Windows, Office 365, Sharepoint, Teams, OneNote, IT-arbete med ärendehanteringssystem, Skrivare, Nätverk och datakommunikation, Industri 4.0, IoT, Produktionsrelaterad IT, Active Directory, WSUS, Antivirus, HP SIM, Windows Server, Veeam, Mobila tjänster, Telefoni, ITIL


Kravspecifikation

Vad som utmärker dig

Vi ser gärna att du har en bred och flerårig kompetens inom IT-området och särskilt med Microsoftprodukter.

Erfarenhet av arbete med IT-support från en större verksamhet är meriterande.

Du har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av påbyggnadsutbildning inom nätverk/IT.

Du kommer ha kontakt med den lokala organisationen samt bolag i övriga länder och det är därför viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska (tal/skrift).

Personliga egenskaper:

Du tycker om att lösa problem, har lätt för att samarbeta, är flexibel, gillar att jobba med människor, tycker om ordning och reda, strukturerad och stresstålig. Viktigt är också att du är kvalitetsmedveten och villig att dela med dig av dina kunskaper. Du förväntas vara en kundcentrerad problemlösare.


Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig

· Ett attraktivt jobb

· Flexibel arbetstid

· Parkering

· Olika sport- och hälsomöjligheter

· Tjänstepension

· Friskvård och massage

· Trivsel och personlig utveckling


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bosch Thermoteknik AB

Placering

Tranås

Kontaktperson

Bosch Thermoteknik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons