Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT tekniker

Peab AB · Ängelholm · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support AB som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Peab IT behöver nu förstärka gruppen IT User Technical Support och söker därför en IT Tekniker med placering i Peabs lokaler i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter

Som IT Tekniker kommer du att ingå i ett team på 6 personer som arbetar med second-line support. Du har mycket kontakt med användarna och är således ansiktet utåt. Du kommer att ta emot ärenden från Kundstöd och hjälpa användare att felsöka och lösa olika incidenter. Du kommer att ha en bred och spännande roll där du löser både enklare och mer avancerade tekniska problem på plats hos användaren eller genom fjärrstyrning.

Din bakgrund

För att vara den IT Tekniker som vi söker tror vi att du har en relevant utbildning och minst 2 års liknande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom nätverk, Active Directory samt Microsoft produkter, Windows 10/11 och Microsoft 365-floran. Givetvis är du van att utföra avancerad felsökning och analys i Windows miljöer. Har du intresse eller tidigare erfarenhet av programpaketering med MECM och/eller Intune så är det starkt meriterande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken och brinner för ny teknik. För rollen är det viktigt att du är en självgående, glad och prestigelös person som har förmågan att prioritera och arbeta lösningsorienterat. Vi ser även att du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och som sätter användaren i fokus. Vi söker därför personer som både kan hjälpa kunden rent tekniskt men som även får kunden att känna sig väl bemött.

Vi erbjuder

I denna roll får du möjlighet att utvecklas och arbeta i ett trevligt arbetsklimat med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Talentor Sweden AB. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Johansson, rekryteringskonsult: malin.johansson@talentor.com, +46 766 66 64 72.
Låter detta som en spännande roll för dig, tveka inte att skicka in din ansökan via denna länk.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan som behandlas konfidentiellt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab AB

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons