Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-tekniker

Enköpings kommun · Enköping · Ansök senast 17 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Kommunledningsförvaltningen är den centrala förvaltningen inom Enköpings kommun. Vi arbetar på kommunstyrelsens uppdrag och ansvarar för styrning och ledning, samordning, service och stöd till kommunen som helhet. På förvaltningen arbetar cirka 140 medarbetare utifrån målsättningen att "Vi ska leda och samordna utvecklingen med fokus på nyttan för de vi är till för."

Arbetsuppgifter
Har du stort intresse för IT, är kommunikativ, självgående och bekväm i mötet med nya människor? Är du en stjärna på service och support? Då kan det vara dig vi söker till vårt team! IT- och digitaliseringsavdelningens söker en vikarie till supportenheten från juni 2021 till 31 mars 2022, med ev. möjlighet till förlängning. Arbetet sker i ett härligt supportgäng som sitter i öppet kontorslandskap. Du kommer att hjälpa användare med olika IT-problem via telefon. Det kan handla om lösenord och behörigheter, telefoner som krånglar, surfplattor som saknar appar, kringutrustning som inte fungerar, inloggningsuppgifter som inte stämmer, och mycket annat som våra användare behöver hjälp och stöd med.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker den här tjänsten är en social person som gillar att hjälpa och vägleda människor med varierande IT-kunnande. I supportgruppen finns hjälpande kollegor alltid nära till hands, vilket ger möjlighet till snabbt lärande och utveckling av din egen IT-kompetens. Vi behöver någon som tycker om att hjälpa andra, och som genom telefonen kan vägleda användare till att få ärendet löst. Du bör ha en helhetssyn på support och gilla att självständigt planera och prioritera ärenden enligt våra SLAer. En vanlig arbetsdag spenderas mestadels i telefonen med att ta emot och lösa ärenden, men innebär också en del möten med användare som kommer till oss för att få hjälp. Erfarenhet av användarsupport inom IT och vana av ärendesystem är meriterande. Som sökande är det meriterande om du har arbetat med några av nedan system och funktioner. Men har du inte det så lär vi upp dig på plats. - Telefonsupport - AD-konton och behörighetshantering - Support, installation och felsökning av telefoner, surfplattor och kringutrustning, - Hantering av digitala användare i system som AD, Exchange, MDM, O365, SharePoint, GSE - Tjänster kring mobiltelefoni och surfplattor som MDM-verktyg, MEX och e-post/kalendrar - Skapa dokumentation, manualer och guider - Fakturahantering Du gillar att arbeta enligt rutiner och standarder och är bekant med vad offentlig förvaltning innebär. Du behöver ha god pedagogisk förmåga och en helhetssyn i ditt sätt att analysera och lösa problem. Du har hög känsla för service och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och referenser. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Enköpings kommun

Placering

Enköping

Kontaktperson

Mikael Jansson

0171 62 59 99

Dela jobbannonsen

Anmäl annons