Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-TEKNIKER TRAINEE - Datakraft i Småland AB

IT-TEKNIKER TRAINEE - Datakraft i Småland AB

Datakraft i Småland AB · Värnamo · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo för att utvecklas till en av våra stjärnor?

Vill du ha roligt på jobbet samtidigt som du levererar IT-tjänster i världsklass?

Då är det dig vi söker!

Datakraft fungerar som en extern IT-avdelningen på kunds företag. Vi tillför de resurser, den kunskapen och den kompetens som behövs för att allt ska fungera bra. Vi är specialister på affärsutveckling och har lång erfarenhet av affärssystem och konsultation.

Nu satsar vi på på ett traineeprogram för dig som vill utvecklas med oss som IT-tekniker. Traineeprogrammet är ett första steg i din karriär. Hur långt du kan gå? Det är upp till dig!

Programmet är ett 2-årigt handledningsprogram där du successivt tillsammans med din handledare och våra team på Datakraft kommer in i rollen som tekniker.

Hos oss blir du en av ca 20 tekniker som dagligen arbetar i en IT-teknisk miljö med varierande uppdrag. Du kommer att ingå i ett team med 3-4 personer, där du får chansen till en trygg utveckling i din roll. Tiden som Trainee innebär mycket utbildning och träning, men också en möjlighet att på dina villkor få bidra i verksamheten mer och mer.

Vem är du?

Framförallt tror vi att du har ett stort IT-tekniskt intresse och en problemlösande inställning. Du har en relevant utbildningsbakgrund och vill nu förädla dina kunskaper i praktiken. Exempel på utbildningsbakgrund: högskoleutbildning eller YH-utbildning inom IT eller liknande.

Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Men framförallt är du nyfiken och ambitiös i din egen utveckling. Du brinner för att lära dig mer och strävar efter både kunskap och möjligheten att successivt bli mer och mer självgående. Du trivs bäst i en miljö som bygger på teamwork med en gemensam målsättning att ge kunden bästa kvalitet och service.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Datakraft i Småland AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.

Ansök via www.fskpeople.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Datakraft i Småland AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Johan Sandahl

0370-30 25 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons