IT tekniker till Netmine

Scratch AB · Värnamo · Ansök senast 18 aug. (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en IT- tekniker med stort kundfokus som värdesätter frihet i ditt arbete? Här finns en plats där dina idéer räknas, välkommen till en kultur som präglas av öppenhet och innovation. Du jobbar såklart tillsammans med ett engagerat team som inte bara värdesätter teknisk skicklighet, utan också gemenskap och personlig utveckling. På Netmine bryr vi oss om varandra - och om andra! 🧡


Varför du ska överväga detta

Hos oss på Netmine tycker vi om att ha kul på jobbet och investerar därför mycket i vår personal för att alla ska trivas och må bra, effekten håller såklart i sig långt efter att klockan slagit 17.00. Att du har rätt förutsättningar att presentera på jobbet är nyckeln till din-, bolagets- men även våra kunders framgång. Hos oss får du stor flexibilitet men också möjlighet till delaktighet där du får göra verklig skillnad genom dina tankar och idéer.

Med konkurrenskraftiga förmåner och bra möjligheter till utveckling är Netmine platsen för dig som vill fortsätta din karriär i IT-branschen.

Du kommer till ett sammansvetsat gäng med hjärtat på rätt plats som dunkar lite extra för medmänsklighet och vårt arbete med att minska vårt klimatavtryck för att på flera sätt bidra till ett mer hållbart samhälle i stort.


Vad du kommer att göra

I rollen som IT tekniker hos Netmine kommer du att tillhöra ett team på 17 personer som tillsammans och enskilt försöker att leverera bästa tänkbara it lösningar och service till våra kunder.

Några vanligt förekommande uppgifter är:

Support och felsökning:

  • Hjälpa användare med tekniska problem via telefon, mail eller på plats hos kunden.


Proaktivt underhåll:

  • Utföra regelbunden underhåll av datorer och servrar, inklusive programuppdateringar, hantering av antivirusprogram och backuper.


Nätverksadministration:

  • Ansvara för att konfigurera, underhålla och övervaka nätverksinfrastrukturen.


Serveradministration:

  • Underhålla och övervaka servermiljöer samt hantera användare och rättigheter.


Säkerhet och dataskydd:

  • Säkerställa att IT-system och data är skyddade från obehörig åtkomst, virus och andra hot.


Vem du är

För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du är en trygg och förtroendeingivande person som har förmågan att bygga starka relationer. Givet vad du ska göra ser vi gärna även att du är en kommunikativ person då mycket att ditt arbete går ut på att kommunicera med våra kunder på ett eller annat sätt.

Andra krav för rollen är:

  • Erfarenhet av Microsofts operativsystem, Microsoft 365/Azure och nätverksmiljöer, samt inom TCP/IP, infrastruktur och grundläggande IT-säkerhet.
  • Svenska och Engelska i tal och skrift


Placering

Denna roll är placerad i Värnamo eller Jönköping.


Din ansökan

Vill du bli en del av vår spännande resa och vårt härliga team? Skicka in din ansökan till oss på det sätt som passar dig bäst.

Vi kommer att tillämpa ett löpande urval i den här processen och kan komma att stänga ner annonsen innan sista ansökningsdag har passerat.

Vi ser fram emot att välkomna dig som vår nya kollega.


Om Scratch

Scratch är ett bolag som existerar med visionen att förenkla rekrytering för företag genom att erbjuda det mest väsentliga: Relevanta kandidater, helt enkelt.

I den här rekryteringen har vi fått förtroendet att stötta Netmine i deras fortsatta tillväxtresa när vi nu söker efter en IT Tekniker.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scratch AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Scratch AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons