IT-tekniker till mjukvarubolaget Formpipe

Procruitment · Stockholm

·

Ansök senast 17 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Formpipe
Formpipe är ett lila mjukvarubolag. Att vara lila innebär att vi har lugnet och stabiliteten i den blå färgen, spetsad med den sprudlande energin i den röda. Vi är värdegrundsdrivna, passionerade och, stolta över att vara lila.

Vi erbjuder intelligenta mjukvarulösningar till organisationer som räknar data som en av sina viktigaste tillgångar och som ständigt måste utveckla och anpassa sig till den digitala världen.

Under 30 år har vi utvecklat marknadsledande programvaror som ger rätt information, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt, till rätt personer. Våra kunder får några av de absolut bästa och mest framtidssäkra programvarulösningarna. Men det som verkligen gör skillnaden är våra starka och nära relationer med våra kunder. Vi förstår våra kunder och vi vet att vi är starkare tillsammans.

Om tjänsten
I rollen som IT-tekniker på Formpipe kommer du arbeta med bolagets e-arkiv vid namn Long-Term Archive. Detta är en modern arkiveringslösning som bygger på den senaste tekniken och som riktar sig till verksamheter som eftersöker säkerhet, spårbarhet och flexibilitet. Lösningen ökar tillgängligheten till korrekt information och uppfyller alla de lagar och krav som finns inom området e-arkivering.

Som IT-tekniker kommer du bland annat jobba med installation och uppgradering, uppsättning av arkivvårdsregler och metadatascheman och på sikt även genomföra utbildningar för slutanvändare och tekniker.

Din kompetens
Vi söker dig som har grundförståelse kring Microsoft-baserade produkter kopplat till exempelvis servrar, uppsättning av miljöer och hur de förhåller sig till varandra samt databaser. Alternativt att du tidigare jobbat som handläggare, arkivarie, registrator eller liknande och har vidareutbildat dig inom IT.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Elastic Search, certifikathantering vid installationer, Active Directory och federerad autentisering.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen tror vi att du brinner för teknik, är driven och hungrig att lära dig nya saker. Eftersom det kommer ta tid att sätta sig in i arbetet och få förståelse för bolagets kunder, arkivbranschen i sin helhet och de verksamheter Formpipe jobbar med är det viktigt att du är uthållig och har rätt inställning för att kunna bli självständig i rollen.

Övrigt
Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och Formpipes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Nooshin Sanei. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post nooshin@procruitment.se eller telefon 070-780 92 01.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nooshin Sanei

070-780 92 01