Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-tekniker i Skövde

Randstad · Skövde · Ansök senast 5 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs av att arbeta med IT och har god erfarenhet av first- och secondline? Är du en lösningsorienterad person som inte räds för nya utmaningar eller arbetssätt för att uppnå resultat?  Då är du rätt person i vår jakt på IT-tekniker till vår kund i Skövde!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Arbetsuppgifterna kommer främst innebära att arbeta som IT-tekniker för IT-helpdesk. Det är främst first- och secondlineuppgifter som kan innebära exempelvis felsökning på klient, installation, utbildning och kontakt med användare. Du kommer att få sitta mycket i telefonsupport, besöksdisk och agera som springtekniker. Du är ett stöd till helpdesk och har kontakt med både systemadministratörerna och användarna. 

Du kommer att ansvara för att den dagliga driften fungerar på arbetsplatsen och för att lyckas i denna roll tror vi att du kan arbeta både i grupp och självständigt. 

Kvalifikationer


  • Fullständig högskoleutbildning inom IT
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
  • Goda kunskaper om datorer, operativsystem och nätverk
  • Goda kunskaper i applikationspaketering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem
För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Skövde

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons