Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT tekniker sökes!

StudentConsulting · Uppsala · Ansök senast 20 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett brinnande intresse för IT? Är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som IT tekniker och samtidigt bidra till en hållbar, levande och bättre värld. IT funktionen förser företaget med långsiktigt hållbar infrastruktur för data - och telekommunikation. Detta innefattar såväl service som olika tjänster, såsom systemutveckling och IT-relaterad verksamhetsutveckling, systemförvaltning, systemdrift, AV-stöd, utbildning och stöd till användare. Aktuella utmaningar handlar om lagring och tillgängliggörande av data, molntjänster och digitalisering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Ge användarstöd via telefon/fjärrstyrning
  • Arbeta i ärendehanteringssystem
  • Underhåll gällande hård- och mjukvara i klientmiljö
  • Underhåll av hårdvaror som surfplattor och avancerade telefoner
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och pågår tillsvidare med chans till övertag hos kund. Arbetstider är mån-fre kl.08.00-16.40.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat minst 1 år som servicetekniker/It-tekniker inom It-support och har en relevant utbildning för tjänsten. Det är start meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom en större IT-organisation. Vidare ska du ska ha god kunskap i Windows OS och andra Microsoftprodukter. Det är krav ett krav att ha B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med utrustning kopplad till labbmiljöer, robotar eller liknande.
Som person är du serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och kommunikativ. Du har en positiv inställning, är pedagogisk och anser att det mesta går att lösa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sökord: it tekniker, IT, servicetekniker, teknik

Sökord: it tekniker, IT, servicetekniker, teknik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons