Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-tekniker / Servicetekniker / Start omgående

IT-tekniker / Servicetekniker / Start omgående

Bravura · Östersund · Ansök senast 13 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett arbete inom teknisk support och är tillgänglig omgående? Har du ett brinnande intresse för IT och vill få möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att OneCo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetOneCo är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer. Energibolag, slutanvändare och leverantörer. OneCos vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden. Här arbetar du tillsammans med ett väletablerat tekniskt team med hög kompetens.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med att genomföra installationsprojekt, service och underhåll hos OneCos olika kunder, stora som små. Du bygger, driftsätter och underhåller TCP/IP-nätverk och servermiljöer. Rollen innefattar även sätta upp, driftsätta och felsöka trådlösa WIFI hos kund. En stor del av rollen innefattar även installation, underhåll och felsökning av olika IT-produkter och kundapplikationer såsom Windows.

Du analyserar kundens behov och ger förslag på lösningar inom området som passar just hos kunden. Därefter ansvarar du för att ta betalt av kund, genom att klarskriva uppdraget och skriver servicerapporter inom utsatt tid.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen inom inriktning el, teknik, nätverk eller telekom
  • Minst 1-2 års erfarenhet inom relevant område
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som trivs med att ta stort ansvar och uppskattar att planera dina dagar efter de uppdrag som inkommer. Du är drivs av att lära dig nya saker och tekniker. Vidare är du en person som genom din kommunikativa förmåga arbetar serviceinriktat och på ett flexibelt sätt kan bemöta olika människor. För att trivas i tjänsten är du en person som har förmågan att skapa goda relationer med människor i din omgivning. Därtill är du en person som är initiativtagande och på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-tekniker, support, servicetekniker, OneCo, servrar, nätverk, IP, TCP, underhåll, service, felsök, installation, Sundsvall

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Östersund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons