Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT Tekniker M365 till SEB

SEB · Stockholm · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bidra till SEB:s molnresa och framtida M365-tjänster som berör 16 000 användare i rollen som IT Tekniker inom M365 i Stockholm!

Vi på Digital Workplace jobbar med utveckling och modernisering av SEB:s digitala arbetsplatstjänster genom implementering av den senaste tekniken. Tillsammans med ett öppet och samarbetsvilligt team kommer du jobba med att utveckla vårt M365 tjänsteutbud och teknik runt dessa. Våra tjänster används globalt av 16 000 användare i 20 länder. Vi är ett prioriterat område i banken och har ett stort fokus just nu på produkt- och tjänsteutveckling i och med det ökade behovet av en digital samverkan.

Om jobbet

Vårt mål är att modernisera tjänsteleveranserna för att säkerställa att den dagliga verksamheten är stabil och tillänglig. Du jobbar med drift, förvaltning samt utveckling av befintliga och nya applikationer och tjänster inom M365 samt vår runtomliggande tekniska miljö med ett fokus på Microsoft Teams. Du kommer också, tillsammans med teamet, planera roadmap och medverka i strategiska beslut. Vi jobbar i en stor organisation med en komplex IT-miljö. Här kan du vänta dig spännande utmaningar med att utveckla våra digitala arbetsplatstjänster med ny teknik.

Ditt team
Du tillhör teamet Digital Meeting Solutions som är en del av Digital Workplace. Vi är sex personer i teamet som är uppdelade i Stockholm och Vilnius. Vårt arbete innebär samarbete och dialog med både interna och externa intressenter. Vi arbetar agilt och vi är duktiga på att driva saker framåt och ha kul tillsammans på jobbet - vi letar därför efter en likasinnad.

Den svenska delen av teamet sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån.

VEM ÄR DU?

För oss är det viktigt att vi jobbar som ett lag, där öppenhet och lärande är viktiga ledord. Vi ser gärna att du delar denna inställning och dessutom inte räds för att komma med dina egna idéer. Du är prestigelös och drivs av att lösa problem för att skapa rätt förutsättningar för vår framgång. En god kommunikationsförmåga behövs också där du kan förmedla budskap på ett enkelt och lyhört sätt utifrån mottagare, på både svenska och engelska.

Tekniskt har du tidigare erfarenhet av stora komplexa IT-miljöer samt Microsofts produkter och tjänster, så som exempelvis Teams, Exchange, Intune, Active Directory eller Azure. Kunskap av nätverk, konfigurering av proxy och SCCM är positivt. Vi vet att det är en bred önskelista, men vi förväntar oss inte att du kan allt. Det du inte har erfarenhet av än finns det kollegor i teamet som kan och vi ser till teamets helhetskompetens snarare än att varje individ kan allt.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Gustaf Hallqvist Osterman

0736544607

Dela jobbannonsen

Anmäl annons