Jobbsafari är en del avschibsted logo

it-tekniker (hårdvarusupport) i göteborg

it-tekniker (hårdvarusupport) i göteborg

Randstad · Göteborg · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Randstad Technologies letar nu efter en it-tekniker till en av våra kunder. Här kommer du att arbeta i en bred roll som innefattar onsitesupport, installationer och hantering av hårdvara och kringutrustning. Du kommer även att arbeta med felsökning, administration och i rollen ingår kontakt med användare och andra team.

Det här är en perfekt roll för dig som exempelvis läst IT på gymnasiet och tycker om att hjälpa andra. Här kommer du att få lära dig rollen som it-tekniker och utvecklas inom den.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter..

Ansvarsområden

I den här rollen kommer du att arbeta främst med:

Onsitesupport

Hantering av hårdvara

Felsökning 

Arbetstider

Heltid, måndag till fredag, 8-17

Kvalifikationer

För att kvalificera till rollen behöver du ha en it-utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Du behöver även ha någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom support eller som tekniker men även kundtjänst eller annat serviceyrke är relevant. 

Ett stort teknikintresse är viktigt, att du är nyfiken på it och datorer och att du vill utveckla dina kunskaper. 

I rollen ingår hantering av hårdvara och för att klara av det på ett bra sätt behöver du vara noggrann och strukturerad.

Vi söker också efter kandidater som är kommunikativa och har ett bra bemötande. I den här rollen kommer du att träffa användare på plats och det är viktigt att de känner sig förstådda och trygga.

Du behöver kunna flytande svenska och även kommunicera bra på engelska i denna roll.

B-körkort behövs även i denna tjänst.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Minst 6 månaders erfarenhet av service.

Ansökan

2021-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@randstad.se

Om företaget

Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons