IT-supporttekniker

Centric Professionals AB · Göteborg

·

Ansök senast 23 jan. (3 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som IT-supporttekniker? Har du dessutom arbetat med support i Microsoftmiljöer med produkter som Active Directory, Exchange och Office? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker just nu en IT-supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i centrala Göteborg.

Tjänsten förväntas starta i början av 2021.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som en del av teamet löser du användarens IT-problem i stort och smått, lämnar över ärenden till andra arbetsgrupper inom IT-avdelningen när så krävs, följer upp ärendehantering samt dokumenterar lösningar och arbetssätt.

Din primära uppgift är att hjälpa företagets användare via telefon, remote och mail. Arbetet innebär problemlösning, hantering av konton och behörigheter, mobilsupport, teknisk dokumentation, felsökning av hård- och mjukvara och utskriftsproblem.

I rollen som IT-Supporttekniker så kommer du att arbeta hos vår kund i Göteborg. På grund av restriktioner sker i dagsläget mycket av arbetet hemifrån. Introduktion kommer dock att göras på plats.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom området eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av arbete i en IT-support, servicedesk eller liknande. Du har erfarenhet av support i Microsoftmiljö med produkter som Active Direcoty, Exchange och Office. Vidare har du en vana vid att arbeta i ärendehanteringessystem, har grundläggande nätverkskunskaper (exempelvis TCP/IP, DNS, DHCP), har kunskap om hårdvara samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriternade om du tidgiare har erfarenhet av support til Mac och Linux, har kunskaper i Zoom och/eller andra digitala mötesverktyg samt har praktiska kunskaper i att skriva script i exemelvis Powershell.

Som person är du serviceinriktad, självgående, kvalitetsmedveten och kommunikativ.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på 0734-159388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Göteborg