Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-Supporttekniker

Recruitbyme · Lysekil · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

IT-Support har till uppgift att stödja användare inom Preem med ärenden som handlar om PC-, skrivar-, telefoni-support m.m. IT-Support har även hand om ärenden som berör konto och behörighetshantering, mail, Teams och konferensrum.

Supportområdet är koncentrerat till huvudkontoret i Stockholm samt raffinaderierna i Göteborg och Lysekil men omfattar även Preems regionala verksamhet i form av hemkontor och depåer.

IT-Support är en grupp på ca 6 personer tillhörande avdelningen IT-Operations med huvudfokus på support till Preems användare samt förvaltning av delar av Preems IT-infrastruktur.

Som supporttekniker kommer du att jobba med följande:

  • 1st –och 2nd line ärenden till alla kundens AD anslutna användare
  • Ärenden kommer via mail, telefon, serviceportalen och på plats.
  • Administration samt djup kunskap i användarstöd inom Office365 och dess applikationer så som Teams, Planner, OneDrive, OneNote, Forms, Word, Excel m.m.
  • Interna och externa kontaktytor samt med kundens olika IT-system.

Övrig information

Du som söker denna tjänst har arbetat med IT-support/drift samt administration av Exchange/Office365 i ett par år, har en mycket god teknisk kunskap samt erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt och effektivt. Du triggas av att lösa problem och gör alltid ditt bästa för att hjälpa användarna. Uppdraget bygger på ett stort eget ansvar och ordningssinne och att du självständigt löser de problem som uppkommer.

Du är stödjande, kommunikativ, social och trivs med att ha många kontaktytor. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom it eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.

Arbetstid: Mån – Fre 07:30-16:30 med lunch 11:30-12:30

Startdatum: Snarast

Slutdatum: 2023-01-31, med möjlighet till förlängning

Omfattning: 100% på plats

Ort: Lysekil (Raffinaderiet)


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recruitbyme

Placering

Lysekil

Kontaktperson

Recruitbyme i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons