Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT Support

K.W. Bruun Import A/S · Malmö · Ansök senast 22 juli (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker IT supporter

Vill du ge den bästa service till dina kollegor och våra partners med en positiv anda och professionell attityd?
Vi håller på att modernisera vårt IT-landskap från lokalt till en hybrid med väsentliga element i Azure-molnet. Vi söker därför nya kollegor som vill serva organisationen på denna spännande och utvecklande tillväxtresa.

Du har din IT-verktygslåda i ordning, du vet vad Microsoft AD, SCCM, DHCP, DNS, systemrättigheter, filserver, nätverk och accesspunkt innebär och förstår värdet av bra användarsupport oavsett om det är Microsoft Office, Mac OS eller annan applikation . Om du är nyutexaminerad inom IT eller har varit på arbetsmarknaden ett tag är inte viktigt, men vill du som person lära dig mer och är proaktiv tror vi att du passar bra in hos oss.

Välkommen till K.W. Bruun Group
Vi är en välkonsoliderad koncern i tillväxt, med en årlig omsättning på närmare 10 miljarder DKK. kr., vilket bl.a. ligger bakom importen av de populära bilmärkena Peugeot, Opel, Citroën, DS och Mitsubishi i Danmark och Sverige.

Vi har mer än 100 års erfarenhet och är fast beslutna att förnya vår väg till framgång. Kombinationen av att attrahera och utveckla rätt personer, vår effektiva affärsmodell, ständiga optimering, beslutsamhet och branscherfarenhet har gjort oss till branschledare. Du kan läsa mer om vårt unika DNA, kultur och värderingar här. https://www.kwbruun.com/en/agile-and-care

Om tjänsten
Du kommer att ingå i en växande IT-organisation med över 25 duktiga, ambitiösa och engagerade medarbetare.
Kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i Help Desk och verksamheten. Avdelningen består för närvarande av 2 team och en ledare men förväntas växa framöver. Ett supportteam på 3 anställda och ett driftteam på 2 anställda.
Du kommer supportera interna användare och partners i användningen av de IT-verktyg som används, främst Microsoft-produkter och branschspecifik programvara.
En väsentlig del av dina arbetsuppgifter är förberedelse/felsökning av PC, mobiltelefoner och telefoni inklusive hårdvara, mjukvara och användaradministration.
Du kommer att ha din primära arbetsplats på vårt kontor i Malmö, härifrån kommer du att hjälpa våra medarbetare i både Danmark och Sverige. Övriga medarbetare på avdelningen är stationerade i Danmark

Är du vår nya kollega?
Vill du vara med på vår resa ser vi att du är en sann lagspelare och har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt till ditt arbete och dina kollegor. Dessutom är det naturligt för dig att föra en dialog med övriga i verksamheten och du utför arbetet snabbt och med hög kvalitet.
* Har relevant IT-utbildning eller arbetslivserfarenhet som IT-supporter.
* Skriver och talar flytande svenska. Du kan enkelt kommunicera på engelska. Kan du förstå danska är det en fördel.
* Brinner för att hjälpa dina kollegor
* Är utåtriktad, flexibel, arbetar självständigt, systematiskt och är en lagspelare
* Har lätt för att sätta dig in i nya saker och har känsla för IT
* Trivs i stödrollen
* Ger ett effektivt och serviceinriktat stöd på 1:a och 2:a nivån

Om företaget
Det är verkligen viktigt för oss att du får en bra start.
Vi lägger vikt vid en bra onboardingprocess med utbildning, sparring, kunskapsdelning och stöd från erfarna kollegor.
Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.
Du blir en del av ett mycket dynamiskt och framgångsrikt företag, som präglas av en stark och ambitiös kultur, där det är högt tempo och kort avstånd från tanke till handling.
Intresserad?
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CIO Michael Enk på telefon +45 6041 3939 eller mejla mie@kwbruun.dk. Vi ber dig skicka din ansökan och CV så snart som möjligt via länken.
Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot din ansökan!
Tillträdde omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K.W. Bruun Import A/S

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen