Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT Support till fastighetskonsultbolaget CBRE Sverige

IT Support till fastighetskonsultbolaget CBRE Sverige

Adecco Sweden AB · Stockholm · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med IT support och service? Känner du igen dig som en flexibel och proaktiv person? Vill du arbeta inom ett av världens största bolag? Läs mer!

Om tjänsten
Som IT Support på CBRE kommer du att vara den första kontaktpunkten för alla IT ärende internt i Sverige. Du tillhandahåller daglig first- och second line service till kollegor. I enskilda fall även third line support, med eventuell stöttning av andra kollegor. Arbetet innebär varierande uppgifter, bland annat hård- och mjukvaruinstallationer, felsökning, onboarding gällande system, utrustning och behörigheter när det kommer nya medarbetare m.m. Du stöttar vid driftstörningar i det dagliga. Alla ärende hanteras i ärendehanteringssystemet ServiceNow. Du ser också till att mötesrum med tillhörande teknisk utrustning fungerar som det ska, både med löpande kontroller och med ad hoc situationer som kan uppstå.

Teamet som du ingår i består av 7 personer utspridda i Europa, din närmsta chef inom IT sitter i Amsterdam. Du arbetar från kontoret i Stockholm, där ca 60 kollegor finns. Du arbetar dagtid men viss möjlighet till flextid och distansarbete.
Trevliga kollegor, god företagskultur, friskvårdbidrag och möjlighet till utveckling i både roll och på företag är självklara delar för dig som anställd på CBRE.

Om dig
Vi söker sig med minst 2-3 års relevant erfarenhet från IT support, gärna ifrån liknande tjänst eller annan som vi bedömer likvärdig. Du har god kunskap om stationära installationer, teknisk utrustning och felsökning - både av mjuk- och hårdvara.

För att passa för tjänsten har du också:
  • utmärkt kunskap om Windows 7 och 10-miljöer och Microsoft Office-paketet
  • kunskap om felsökning/installation av mobila enheter (iPads/iPhones och Android)
  • förståelse för Active Directory
  • grundläggande förståelse för nätverk
  • flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • kunskap om ITIL, MCDST, MSA, Compita A+/Network+ är meriterande.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Som person känner du igen dig som serviceminded och hjälpsam med ett proaktivt arbetssätt. Att bemöta dina kollegor på ett flexibelt och professionellt sätt är för dig en självklarhet.

Om anställningen
CBRE har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Vid frågor eller funderingar, välkommen att kontakta rekryterare Sheyda Ali / sheyda.ali@adecco.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning och har start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons