Jobbsafari är en del avschibsted logo

IT-Support tekniker

Consultingit Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 15 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och viljan att bidra med kunskaper/erfarenheter för en effektiv arbetsplats, och samtidigt utveckla dig själv inom IT. Du tycker om att driva processer framåt och att hela tiden sträva efter att göra kunder och kollegor nöjda. Vi värdesätter omtänksamhet och god laganda för att tillsammans med övriga kollegor i teamet skapa en positiv och stimulerande arbetsmiljö.

Intern IT-support i kvalificerad service desk på ett av marknadens främsta IT-företag. Alla frågor som är IT-relaterade hanteras av teamet och det är både högt och lågt i svårighetsgrad på ärendena. Alla installationer och uppdateringar sköts av teamet, och det ingår även att agera support mot företagets interna användare som hanteras via telefon, mail och ärendehanteringssystem.


Om oss

Vårt motto är att behandla våra kunder, anställda och varandra på samma sätt vi själva vill bli behandlade på. Det är inte så svårt när man tänker på det. Det gäller bara att varje dag vara beredd att göra "det lilla extra" eller i vårt fall "Bryta ryggen" för varandra.

Vi anser att om vi ska kunna leverera tjänster av högsta kvalité så måste vi ha engagerade medarbetare som brinner för och känner stolthet för sitt arbete. Vi vet att det vi investerar i våra medarbetare investerar de i våra kunder. Samarbetet ska bygga på förtroende och vår målsättning är att ConsultingIT skall vara det självklara valet i form av Partner och Arbetsgivare.

Vi kommer aldrig vända ryggen åt något för att det är jobbigt. Vi kommer aldrig skylla på att kunden inte förstår. Vi kommer aldrig acceptera annat än 100% av varandra.

Vi kommer ALLTID finnas här för våra kunder, partners och medarbetare.

Välkommen till ConsultingIT

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Consultingit Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

ConsultingIT Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons