IT-support specialist sökes i Umeå!

Perido AB · Umeå

·

Ansök senast 27 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En fantastisk möjlighet har nu uppstått för en erfaren IT-support specialist att tillhöra ett av de mest etablerade namnen i finansbranschen! Detta ledande och snabbt växande bolag letar nu efter en ny medarbetare till deras supportteam i Umeå. Därför undrar vi om du bortsett från din erfarenhet är bra på multiklientstöd och kan prioritera bland arbetsuppgifter samt arbeta parallellt med dessa? Då kan du vara precis rätt person för denna tjänst!

Om tjänsten

Perido söker en IT-support specialist till vår kund, ett av de ledande bolagen inom handel och börsteknologi på den globala marknaden. Tjänsten är placerad i Umeå.

Dina arbetsuppgifter

Som ansvarig för supporten inom ett globalt baserat team kommer du att arbeta nära ett litet team för att upprätthålla höga supportnivåer. Detta görs genom att maximera systemtillgängligheten, utveckla och leverera proaktiva lösningar till Windows- / Linux- / Apple-baserade infrastrukturfrågor. Du blir en lokal kontaktyta för alla slutanvändares frågor och problem och du säkerställer effektiv dokumentation och kunskapsdelning av alla tillämpade åtgärder. Du utvecklar och upprätthåller också SLA: er och efterlevnad inom bolagets ekonomiska miljö. Till sist utvecklar och underhåller du även Windows-system och distributionsprocesser samt ser till att alla problem dokumenteras och att alla klienter stöds i de flesta brister / fixproblem.

Dina egenskaper

För den här rollen ser vi att du som söker har minst 3 års erfarenhet av en stödbaserad roll med fokus på face to face-support. Du måste bemästra uppgiften att ge stöd till flera klienter och ha en rad färdigheter inklusive prioritering av arbetsbelastning och möjligheten att göra flera uppgifter samtidigt. Vi tror att du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av Microsofts infrastruktur, felsökning och support av Outlook-e-postklienter, Active Directory, Desktop-virtualisering (Citrix) samt att hantera kundkrav och förväntningar med hög servicenivå. Det krävs också att du har bevisad erfarenhet av att dokumentera och överföra kunskap och proaktiva förbättringsplaner.

Visst låter det som en väldigt kul tjänst!? Du är varmt välkommen till oss med din ansökan så snart som möjligt!

Vi söker dig som har:

 • Minst 3 års erfarenhet i en supportbaserad roll
 • Dokumenterad kunskap i Microsofts infrastruktur vilket inkluderar Win7, Win10 och Office
 • Erfarenhet av felsökning av mejlklienter Outlook 2007 – 2016
 • Erfarenhet av Active Directory
 • Praktisk förståelse av nätverk LAN / WAN och TCP / IP, VPN
 • Praktisk förståelse för PXE-bildtjänst med fokus på flera operativsystem (Windows, Apple, Linux)
 • Erfarenhet av Apple, Android, Windows-telefoner och Mobile Iron
 • Erfarenhet av Desktop-virtualisering (Citrix)
 • Utmärkt kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt, även på engelska

Plus i kanten:

 • Förståelse för Exchange infrastruktur/administration
 • Active Directory domän på admin-nivå
 • Praktisk förståelse för UNIX/Linux med grundläggande Bash command-kunskaper
 • Kunskap/felsökning i MAC OS X

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2022-01-01. Tillträde 2021-01-01.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32018 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 32018 i din ansökan